Колишня дружина Віктора Павліка поховала свого собаку на могилі їхнього сина: “В ногах господаря”

Для Віктора Павліка 2020-й рік мав бути найщасливішим, адже він зустрів кохання всього свого життя і планував весілля. Проте, доля забрала найцінніше: його сина.

Віктор Павлік та його колишня дружина Лариса Созаєва 2 роки тому пережили найбільше горе, яке лише можуть уявити батьки дорослого сина. Їхня дитина знайшла вічний спокій. Павло Павлік тривалий час відчайдушно боровся з хворобою, але обставини виявилися сильнішими.

Віктор Павлік та його син Павло
Колишня дружина Віктора Павліка поховала свого собаку на могилі їхнього сина

Чому не стало сина Віктора Павліка?

Молодшому синові музиканта був лише 21 рік, коли недуга забрала його життя. Хлопець мріяв стати військовим, але у боротьбі зі страшним внутрішнім ворогом йому не допомогла навіть хіміотерапія. Юнак полишить цей світ у 2020-му році, але батьки, попри свої особисті конфлікти та суперечки разом будуть берегти пам’ять про дитину.

Разом вони йому присвятять великий білосніжний пам’ятник зі зворушливими рядками, а мама навіть не буде нічого змінювати у його кімнаті, наче сподіваючись, що хоча б його душа прийде подивитися на колишнє життя.

Лариса Созаєва хоче дарувати радість сину і у потойбічному світі

За життя у Павла була домашня улюблениця на ім’я Бусінка. Песик був справжньою відрадою для юнака. По смерті хлопця він лишиться з його мамою. Та і час собачки був вичерпаний. Лариса знала, як сильно дитина прив’язалася до тваринки. Нещодавно на своїй сторінці у Фейсбуці вона показала відео, як прощається з пухнастиком. Спочивати він буде разом з господарем, адже так було задумано одразу.

Колишня дружина Віктора Павліка поховала свого собаку на могилі їхнього сина

У коментарях прихильники Созаєвої співчутливо написали:

  • “Буська в ногах улюбленого господаря. Світлих хмаринок Бусці!”
  • “Вічна пам’ять!”
  • “Царство Небесне Вашому сину”

Нагадаємо, що у 2021-му році у Віктора народився ще один синочок. Його зірці подарувала Катерина Репяхова. Більше про цю родину у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.