Якими виросли всі шестеро дітей Андрія Доманського від трьох різних обраниць: одна з матерів – Лідія Таран

Ведучий шоу "Підйом" на "Новому каналі", Андрій Доманський, завжди був популярним не тільки як артист, але і як чоловік. У свої 47-років телеведучий встиг три рази одружитися та народити чимало дітей.

Популярний шоумен Андрій Доманський має непересічну амурну історію.

Студентська закоханість майбутнього ведучого з дівчиною, на ім’я Юлія, швидко призвела до весілля. Незабаром, від палкої пристрасті, у пари народився первісток, хлопчик Василь. Згодом, сім’ю чекало ще одне поповнення – донька Лада. Свою кар’єру артист починав з роботи радіоведучим, та коли став отримувати вигідні пропозиції щодо своєї діяльності – подружжя розділилося. Дружина з дітьми залишалась в Одесі, а Доманський їздив до Києва. Розриваючись між двома містами закохані поступово втрачали друг до друга інтерес.

Якими виросли всі шестеро дітей Андрія Доманського

Саме в цей період ведучому закрутило голову нове захоплення – Лідія Таран, з якою він познайомився на одній із вечірок “Підйому”. Попри палке кохання, пристрасть та спільну дочку Василину, офіційно свої стосунки пара так і не підтвердила, проживши в цивільному шлюбі до моменту розлучення, яке було, до речі, за ініціативою Доманського.

Як виглядають усі діти Андрія Доманського від Лідії Таран та інших жінок
ЯЯкими виросли всі шестеро дітей Андрія Доманського

Наступні відносини знов окільцювали артиста та схоже, що на цей раз знайти затишне, сімейне щастя телезірці вдалося. З 2011 року Андрій одружений з жінкою, на ім’я Марина. Познайомившись за зйомках шоу “Хто проти блондинок?”, молоді люди одразу зрозуміли, що чекали один одного все життя. Пара виховує трьох дітлахів – дівчат Віру та Кіру, а також хлопчика Артема, сина Марини від її першого шлюбу.

Якими виросли всі шестеро дітей Андрія Доманського

Артист люблячий та дбайливий батько. Він підтримує теплі стосунки з усіма своїми спадкоємцями, намагається проводити з ними більше часу та, звісно, допомагає матеріально.

Нагадаємо, що окрім “Підйому” Андрій Доманський вів телегру “Інтуїція”, а з 2011 року був постійним ведучим музичного шоу “Голос країни”.

Схожі статті