Максим Галкін посвіжішав на курорті та показав дружину: Алла Пугачова підстриглася і виглядає, як дівчинка

Відомий шоумен Максим Галкін показав відео з помолоділою дружиною. Які секрети використовує примадонна, щоб зберігати молодість після 70 років?

Вони — найвідоміша та найепатажніша сім’я шоу-бізнесу. Ніхто з оточення та прихильників не вірив у реальність їх кохання. Осудливі погляди, перешіптування за спиною та плітки довелося перенести Максиму Галкіну та Аллі Пугачовій. І це не дивно, бо коли пара почала зустрічатись, у 2001 році, артистка була 52-річною, одруженою співачкою зі світовим ім’ям, а він — майже ще нікому не відомий 25-річний юнак.

Стало відомо, чим харчуюються діти Пугачової і Галкіна Ліза та Гаррі
Максим Галкін посвіжішав на курорті та показав дружину

Нещодавно шоумен опублікував у своєму інстаграмі відео з сім’єю. Примадонна, прогулюючись узбіччям з двома дітьми, була вдягнута у довгу, чорну сукню стилю “casual” та білі кеди на товстій підошві. А ультрамодний теплий блонд замість мідної копни кучерів безсумнівно скосив Аллі Пугачовій не один десяток років. Прихильники одразу звернули увагу, що у такому образі 73-річна співачка виглядає зовсім, як дівчинка.

Максим Галкін посвіжішав на курорті та показав дружину

Після збройного нападу на Україну, зіркове подружжя одразу покинули територію країни-агресора й перебрались до Ізраїлю. Згодом, не витримавши спекотного місцевого клімату Пугачова з дітьми переїхала до морського курорту, у Латвійське містечко Юрмала. Саме цей переїзд і спровокував чутки про розлучення пари, бо перший час співачка знаходилась в країні без чоловіка. Зараз сім’я возз’єдналася та проводять вільний час разом.

Нагадаємо, що за прилюдне засудження війни на Галкіна було заведено кримінальну справу. Його намагаються звинуватити у розповсюдженні фейків про армію рф. Шоумену загрожує до 7 років ув’язнення за любов до українського народу.

Що нам відомо про союз Алли Пугачової та Максима Галкіна?

Пара познайомилась у 2001 році на фестивалі “Слов’янський базар”. У той час примадонна ще була одружена зі співаком Філіпом Кіркоровим, але разом вони вже не жили. Невдовзі після зустрічі з Галкіна виконавиця подала на розлучення. Засудження оточення та 27-річна різниця у віці не завадила зіркам закохатись один в одного. Офіційний шлюб Алла та Максим зареєстрували у 2011 році. Сьогодні подружжя є прикладом справжнього кохання і вірності.

Більше про цю пару дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті