Після втечі Влада Ями з України Анастасія Приходько назвала його нахлібником: “Як тобі там було важко”

Відома українська співачка Анастасія Приходько розкритикувала зірок-чоловіків, які втекли від війни закордон. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Влад Яма евакуювався з України до 24 лютого, залишивши в Україні своїх батьків. Прихисток родина знайшла у Сполучених Штатах Америки. Зірковий хореограф навмисне понад пять місяців замовчував правду про своє справжнє місцеположення. Однак, істинний стан справ довелось розповісти, так як він має намір повернутися в Україну.

Анастасія Приходько назвала Яму нахлібником

Анастасія Приходько зі стрижкою піксі
Анастасія Приходько назвала Яму нахлібником

Тим не менш деякі колеги зірки не можуть уявити, як виглядатиме їхня зустріч після війни. Наприклад, Анастасія Приходько поглузувала з Влада Ями, Потапа, Дмитра Монатіка та інших чоловіків, які втекли за кордон. Також знаменитість відкрито дала зрозуміти, що думає про цих знаменитостей.

“Обійняти і підтримати словами, як тобі там було важко, дякувати Богові, що все добре? Ну ось що? У мене є одна версія, як їх можна називати – “чангалісти”, — заявила зірка.

Варто відзначити, що Олексій Потапенко за свою втечу в Іспанію, наприклад, зазнав набагато більше критики, ніж Влад. Мабуть це пов’язано з характером зірок, адже Олексій завжди позиціонував себе, як мужню та сміливу людину.

На провокаційне висловлювання Анастасії жодна з зірок не відреагувала. Втім, Приходько вже давно прославилася скандальними заявами.

Варто відзначити, що і Олена Мозгова свого часу приєдналася до критики зірок, які покинули Україну і ховаються деінде. Продюсерка вважає, що якщо в тебе немає маленьких дітей, необхідно залишатися на батьківщині і помагати їй усім необхідним. Втім, позиція Мозгової не дуже популярна шоу-бізнесі.

Схожі статті