“Я все роблю правильно”: після втечі з України Сергій Бабкін зізнався, чому не залишився захищати Україну

Відомий український виконавець Сергій Бабкін виїхав за кордон та дав ексклюзивне інтерв'ю щодо свого біженства. Як коментує свою позицію знаменитість?

Відомий український виконавець Сергій Бабкін після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України на законній основі виїхав зак ордон. Музикант є батьком трьох дітей, а також має серйозні проблеми з зором. Не дивлячись на активну критику його дій та позиції, знаменитість був ледве помітний в інформаційному просторі.

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана не пустила музиканта на війну
Сергій Бабкін зізнався, чому не залишився захищати Україну

А нещодавно він дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому пояснив, чому поїхав з України та чи почувається винним у зв’язку з цим.

Сергій Бабкін зізнався, чому не залишився захищати Україну

У розмові з журналістом Сергій Бабкін визнав, що дійсно став мішенню для багатьох хейтерів, які не розуміють, що він робить за кордоном.

Тим не менш, це аж ніяк не похитнуло віру Сергія Бабкіна в себе. Зірка впевнений, що він робить усе від нього залежне і можливе, і ба більше, він задоволений своїми діями.

“Мені прилітало, звичайно. Але ж я до цього ставлюсь спокійно. Тому що моє серце каже мені, що я все роблю правильно. Я іду вірним шляхом. Всі мої дії… У них є результати”

Таким чином Сергій Бабкін підкреслив, що він допомагає захисникам та співвітчизникам матеріально, що також допомагає у боротьбі з окупантом.

Нагадуємо, що минулого року Сергій Бабкін боровся за свій зір. У артиста був непростий діагноз, з яким українські лікарі не могли впоратися, так як не мали ліцензії на проведення операції. Сніжану та Сергій виїжджали за кордон задля того, щоб врятувати очі зірки. Власне кажучи, процес пройшов успішно, і на даний момент Сергій Бабкін немає і близько таких проблем зі здоров’ям.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.