Вся правда про роман Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва: чи готова полишити ведуча чоловіка заради колеги?

Іноді стається так, що колеги стають рідніші, ніж чоловік з дружиною. Цей факт довели ведучі Гордєєв і Шовкопляс. Чи є за кадром такі ж близькі стосунки, як на телеекрані? Читайте далі.

Шанувальники навіть не можуть уявити, щоб на ранковому шоу “Сніданок з 1+1” вже були інші ведучі. Харизматичний Єгор Гордєєв та променева Неля Шовкопляс одразу підкорили серця телеглядачів. Вони ефектно виглядають в об’єктивах камер та ідеально доповнюють один одного. У кадрі ведучі здаються настільки близькими людьми, що важко не підозрювати наявність романтичних ноток між ними. Одного разу в інтернеті з’явилось фото, як Єгор, нишком підійшовши за спиною, ніжно поцілував колегу, а та, в той час, розпливлася в сяючій посмішці.

Єгор Гордєєв не стримав почуттів і поцілував Шовкопляс
Вся правда про роман Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва

Взагалі телеведучі не соромляться милуватись та обійматись на очах у публіки. Цікаво, що про це думає чоловік Нелі, оскільки дружина більше часу проводить із колегою, ніж вдома, з сім’єю.

Шовкопляс познайомилась зі своїм чоловіком ще у студентські роки. Вже через рік після зустрічі він зробив коханій пропозицію. Зовсім скоро, після весілля, у молодят народились двійнята. Зараз ведуча разом із сім’єю проводить активний відпочинок у Карпатах та публікує світлини в інстаграмі, де виглядає дуже щасливою.

Неля Шовкопляс з чоловіком та синами
Неля Шовкопляс з чоловіком та синами

Стосовно особистого життя Гордєєва — він переконаний холостяк. Ведучому подобається жіноча увага та відсутність будь-яких зобов’язань. Цей 32-річний красень неодноразово зізнавався, що не шукає серйозних відносин та взагалі ще не уявляє, якою повинна бути його майбутня обраниця.

Вся правда про роман Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва

Але ж треба погодитись, що знаменитість ставиться до Нелі не просто, як до колеги та взагалі не приховує своїх лагідних почуттів до неї.

Як Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв стали відомими?

Шовкопляс часто називаюсь телевізійною попелюшкою, бо вона не має профільної освіти. Одразу після стажування у проєктах “Танці з зірками” та “Модель XL” стала ведучою ранкового шоу на каналі “1+1”.

Нагадаємо, що колега Нелі, Єгор Гордєєв, спочатку соціально-політичне ток-шоу “Київський форум”. Лише у 2013 році він став набувати популярності, почавши роботу на “Сніданку”.

Схожі статті