Іван Дорн втік за кордон і українською пояснив, чому більше не повернеться назад: “Поваги немає”

Знаменитий український виконавець Іван Дорн вперше розповів, що має статися, щоб він погодився повернутися до росії, де до війни заробляв шалені гроші.

Знаменитий український виконавець Іван Дорн тривалий вас викликав неоднозначну реакцію у своїх співвітчизників. Вся справа в тому, що після анексії Криму артист продовжував концертну діяльність в росії, чим непокоїв українців, адже позиція співака буда незрозумілою.

Іван Дорн втратив зв'язок зі своїми рідними з росії, коли почалася війна
Іван Дорн втік за кордон і українською пояснив, чому більше не повернеться назад

Тим не менш, музикант неодноразово підкреслював, що виступає на території російської федерації тільки заради своєї аудиторії, яка проживає там. Далеко не всім цей аргумент здавався вагомим.

Іван Дорн втік за кордон і українською пояснив, чому більше не повернеться назад

Нещодавно артист дав ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому вперше зізнався, коли буде готовий повернутися з концертами до російської федерації. Адже зараз виконавець зайняв принципову позицію, згідно якої він не працює з російською аудиторією.

“В першу чергу, реально, повинна буде влада змінитися. Вони повинні будуть вибачитися перед нашою країною, повернути усю географічну позицію і вони повинні визнати нас, як незалежну країну. А до цього — ні, бо поваги немає”, — зізнався Іван.

Варто відзначити, що зараз родина співака знаходиться у Франції. Донька та син Івана добре володіють французькою, тому державні школи з легкістю відкрили свої двері для спадкоємців зірки.

До України Іван повертатися також поки що не готовий. Знаменитість запевняє, що єдине, що його тримає в Європі — це безпека для його дітей. Тож Дорн та його дружина вимушені залишатися у Франції через спадкоємців.

Нагадуємо, Іван Дорн пожертвував на боротьбу України з російською агресією один мільйон гривень, а також зібрав ще три за допомогою свого фонду.

Схожі статті