Після втечі з України Іван Дорн українізувався за кордоном: шевелюра пожовтіла, а вуса стали блакитними

Відомий український виконавець Іван Дорн після 24 лютого висловив чітку позицію стосовно російської агресії, і на даний момент робить усе можливе, щоб допомогти Україні.

Відомий український виконавець Іван Дорн близько 8 років не займав чіткої позиції щодо російської агресії. Зірка продовжував активно давати концерти на території російської федерації, і аргументував це тим, що він виступає саме для своєї аудиторії, яка, нажаль, проживає в росії.

Втім, після 24 лютого чоловік чітко дав зрозуміти, що засуджує вторгнення російських військ на територію України, більше не має наміру співпрацювати з будь-якими російськими платформами, а сам пожертвував один мільйон гривень українцям і зібрав ще три мільйони за допомогою благодійних концертів.

Іван Дорн українізувався за кордоном

Іван Дорн втратив зв'язок зі своїми рідними з росії, коли почалася війна
Іван Дорн українізувався за кордоном

Так як артист вчасно висказа вся і не злякався, його репутація аніскільки не постраждала, і навіть навпаки, співак виріс в очах тих, хто колись активно засуджував його за відсутність позиції.

На даний момент Іван знаходиться разом зі своєю сім’єю у Франції. Чоловік запевняє, що єдине, що його тримає в Європі — це діти, якими він не може нехтувати. Однак, уся його діяльність і навіть контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram присвячені саме своїй батьківщині. Артист робить усе можливе, аби підтримати співвітчизників у боротьбі за незалежність.

Так, нещодавно він оприлюднив у своєму мікроблозі нову фотографію, яка говорить не тільки про його патріотичність, але і добре почуття гумору. На фото він постав з синіми вусами та жовтим волоссям. Тобто у кольорах українського прапору. Не варто і казати, що аудиторії дуже сподобався цей крок. Однак пофарбував він волосся лише у фотошопі, а не в реальному житті.

Схожі статті