Лілія Ребрик засвітила округлий живіт під час занять гімнастикою: “Через вагітність треба триматися у формі”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик сколихнула мережу відеороликом зі спортивної зали, де вона показала свої вміння в гімнастиці. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик — щаслива мама двох дочок. У шлюбі з хореографом Андрієм Диким вона дізналася, що таке щастя материнства, а також по особливому розцвіла та розкрилася.

Лілія Ребрик пригадала своє кохання з Андрієм Диким
Лілія Ребрик підігріла чутки про третю вагітність

Не дивлячись на те, що з моменту початку стосунків зірок, аудиторія досі з захопленням спостерігає за їхньою взаємодією. Лілія обожнює показувати, як вони з Андрієм танцюють вдома, як доглядають за садом у заміському будинку, або ж як разом тренуються.

Лілія Ребрик підігріла чутки про третю вагітність

У зв’язку з тим, що Лілія Ребрик залишилася без роботи на телебаченні, в неї з’явилося достатньо вільного часу, щоб присвятити його своєму здоров’ю.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який був відзнятий у спортивній залі.

Лілія Ребрик підігріла чутки про третю вагітність

Під час зйомки зірка похизувалася своїми вміннями у гімнастиці, і показала невеличкий трюк з гімнастичним шаром, який буде по силах далеко не кожній жінці. Під час його виконання акторка була одягнута у зручний костюм, який підкреслив її фігуру. Завдяки цьому шанувальники мали можливість помітити деякі зміни у вигляді знаменитості.

Лілія Ребрик підігріла чутки про третю вагітність. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Так, у коментарях під публікацією з’явилися коментарі про імовірну вагітність Лілії Ребрик. Однак акторка їх повністю проігнорувала, адже звикла до того, що фанати мріють почути від неї про ще одне поповнення або народження сина.

Варто відмітити, що сильні та яскраві почуття між зірковим подружжям також впливають на думку аудиторії щодо готовності знаменитості народити Андрію Дикому третю дитину. Однак акторка поки що ніяк не коментує дану можливість.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.