Тоня Матвієнко відверто прокоментувала процес розриву шлюбу з Арсеном Мірзояном: “У квітні встигли” (Відео)

Українські співаки та учасники шоу "Голос Країни" Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян розповіли подробиці стосовно свого розлучення. Невже шлюб насправді не витримав кризу 5 років? 

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко розлучилися. Такі заголовки останні кілька місяців можна побачити скрізь. Новини про розпад зіркової пари підігрівалися тим, що співачка через війну поїхала жити за кордон, а чоловік залишився в Україні. Зараз подружжя знову разом у Києві та в інтерв’ю “Сніданок з “1+1” розкрили правду, стосовно своїх відносин.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою
Тоня Матвієнко прокоментувала процес розриву шлюбу

Матвієнко та Мірзоян розлучаються?

“Думаю, пам’ятаєте, у квітні нас навіть встигли “розлучити”, — розповіла співачка.

Арсен розповів, що спочатку навіть і сам гадки не мав, що коїться в його сім’ї, а про розлучення з дружиною дізнався від друзів, які пересилали йому новини. Тоні подробиці її сімейного життя розповідали колеги та радили хоч якось відреагувати на плітки в інстаграмі та повідомити, що це не є правдою.

“Саша, мій піарник, каже: “Подивися, що відбувається”. Мені, до речі, було так все одно. Він каже: “Напиши щось в інстаграмі, скажи, що це неправда”. Я кажу: “От чесно, хай говорять”. А потім я один раз написала “Не дочекаєтеся”, — поділилась артистка.

Співаки зізналися, що галас довкола їх особистого життя не засмутив їх, а навпаки — повеселив.

“Ми посміялися, такий піар несеться”, — сказала виконавиця.

Окрім того, що артисти не розлучаються один з одним, вони намагаються допомогти рідній країні здобути перемогу над ворогом.

Першій дружині Арсена Мірзояна пощастило менше, ніж Тоні Матвієнко
Тоня Матвієнко прокоментувала процес розриву шлюбу

Тоня співає у Британії на благодійних концертах, а її чоловік підтримує ЗСУ, розважаючи своїм співом наших захисників, щоб вони могли відволіктися психологічно від важкої роботи.

Подружжя познайомилось на вокальному проєкті “Голос Країни”. Вони разом виступали на сцені та швидко дружні стосунки перетворились у любовні почуття. Офіційно пара побралась у 2017 році, а за рік до цього у знаменитостей народилась донька Ніна.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко — дочка відомої народної артистки України Ніни Матвієнко. Саме мати прищепила любов до музики та виховала справжній талант.

Схожі статті