Чому Ольга Мартиновська приховує роман з Володимиром Ярославським: соромиться невисокого зросту обранця?

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський навіть в евакуації разом. Проте, зірки досі не розкрили головний свій секрет: вони пара чи ні. Дізнайтеся, чому знаменитості досі не можуть зізнатися у цьому фанатам.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославский. Вони точно претендують на звання найбільш ефектної пари шоу-бізнесу. Обидва талановиті, самореалізовані, сильні за характером. Об’єднує зірок любов до кулінарії. Нині разом знаменитості за кордоном. Кулінарка виїхала з України ще на початку війни, адже їй потрібно було врятувати дочку від всіх жахіть війни, а ось її колега приїхав не так давно. Спільно кухарі працюють над благодійними вечерями, але й дозвілля також проводять разом.

“Величезною командою, спільними (і тільки так це можливо) зусиллями, небайдужими українцями і французами намагаємося наблизити перемогу, покращити умови нашим воїнам, щоб вони мали змогу й надалі нас з вами захищати”, — розповідає Мартиновська під спільним знімком з такого заходу.

Та ось чого не може розповісти Ольга — так це про свої справжні почуття до Володимира.

Чи соромиться Ольга Мартиновська зросту Володимира Ярославського?

У нашому суспільстві вже не перший десяток років існує стереотип, що у парі чоловік має бути вищим за жінку, хоча реально на якість стосунків це ніяк не впливає.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький
Чому Ольга Мартиновська приховує роман з Володимиром Ярославським

Часто всю правду про нас видає здебільшого міміка, а не слова; постава, а не фрази. Є ціла наука, фізіогноміка, яка вивчає як раз таки мову тіла. Часто на спільних світлинах можна помітити, як фотографується цей зірковий тандем: здебільшого сидячи або знімає обличчя крупним планом. Також є знімки, де Володимир стоїть, а Ольга на стільчику, аби зробити візуально чоловіка крупнішим.

Чому Ольга Мартиновська приховує роман з Володимиром Ярославським

Дуже добре простежується це на кадрах з останніх сторіз Мартиновської: там, де потрібно було стати рівно поруч з Ярославським, вона вирішила спертися на парапет та знову на камеру трохи зменшити свого модельного зросту. До речі, до цього прийому звертається і Леся Нікітюк, коли працює ведучою з чоловіком нижчим від неї.

Нагадаємо, що в Ольги Мартиновської є донька від першого шлюбу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.