Який натуральний колір волосся у Ані Лорак? Архівні кадри зрадниці України розкрили неочікувану правду

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак усе своє життя виступала перед публікою, будучи брюнеткою. Але який справжній колір волосся у зірки.

Хоча українська співачка Ані Лорак безперечно володіє вокальним талантом та харизмою, немаленьку роль у її кар’єрі зіграла врода. З самого початку маленька Кароліна підкорювала серця прекрасною зовнішністю, елегантністю та романтичним образом. Саме тому безліч її фанаток почали активно брати з неї приклад: підбирати одяг, як у Лорак, копіювати макіяж та робити схожі зачіски. Однак, як сама зірка прийшла до свого стилю і яка вона насправді?

Який натуральний колір волосся у Ані Лорак

Юрій Фальоса і Ані Лорак
Який натуральний колір волосся у Ані Лорак

Завдяки архівним фото зірки, на яких вона зовсім юна, а головне ще не була постійною клієнткою салонів краси, можна без проблем встановити натуральний колір волосся артистки. Так, насправді Кароліна володіє розкішним темно-каштановим відтінком, який, навіть ставши суперзіркою, вирішила не змінювати, і лише корегувала.

Ані Лорак в юності
Який натуральний колір волосся у Ані Лорак

Варто відзначити, що він ідеально пасує під колір її очей та брів. Єдине, що Кароліна вирішила все ж таки піддати змінам — природні кучері, які вона постійно випрямляє. Судячи з усього, співачка користується послугою холодного ботоксу для волосся, завдяки якому воно дуже блискуче, ідеально пряме, зволожене, і виглядає наче з реклами шампуню.

Варто відмітити, що колись Лорак намагалася побути шатенкою. Однак ця ідея швидко набридла і їй, і її шанувальникам, які віддають перевагу звичному образу співачки.

Нагадуємо, що півроку тому Ані Лорак втекла з російської федерації, видалилася в соціальних мереж і більше не виходила на зв’язок. Подейкують, що зараз артистка ховається в Туреччині, у свого колишнього чоловіка Мурата. Однак ця інформація не є підтвердженою.

Схожі статті