Злата Огнєвіч відбила любов до жінок? Андрій Хветкевич з Холостячки змінив орієнтацію та показав нареченого

Відомий за участю в романтичному реаліті-шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч бізнесмен Андрій Хветкевич змінив орієнтацію та показав коханого чоловіка, з яким нещодавно заручився.

У своєму Інстаграмі Андрій Хветкевич здійснив камінгаут та представив публіці свою другу половинку. Ще рік тому він брав участь у романтичному реаліті-шоу “Холостячка” та намагався підкорити серце Злати Огнєвіч, однак після знайомства з рідними чоловіків співачка залишила Андрія без троянди.

Андрій Хветкевич з Холостячки змінив орієнтацію

Заінтригувати мережу Хветкевичу вдалося ще декілька тижнів тому. За допомогою переможця “Холостячки” Андрія Задворного чоловік анонсував свій камінгаут, пообіцявши розповісти дещо вражаюче. Публіка одразу ж здогадалася, що мова йде про весілля, але мало хто запідозрив, що спортсмен збирається одружитися з іншим чоловіком.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Андрій зізнався, що довго йшов до усвідомлення своєї сутності. Але зараз він готовий прийняти себе, а головне показати себе справжнього іншим.

На фотографії, яку оприлюднив бізнесмен, він цілується з обранцем під водою. Зізнання чоловіка одразу ж привернуло увагу його аудиторії. Кількість підписників Андрія за декілька годин зменшилася на 100 тисяч.

Андрій Хветкевич з Холостячки змінив орієнтацію

Деталями щодо особистості свого обранця Хветкевич не поділився, але розповів, що за національністю його майбутній чоловік — колумбієць. Зараз пара летить на відпочинок у Європу відсвяткувати заручини.

Нагадуємо, що рішення Злати попрощатися з Андрієм у шоу було шокуючим для глядачів, але зараз її вчинок отримав логічне пояснення. Імовірніше за все, Холостячка знала про орієнтацію учасника і тому відпустила його додому.

Схожі статті