За кого Камалія та Мохаммад Захур видали заміж доньку: зятем обрали немолодого та скромного мусульманина

Як відомо, на момент знайомства знаменитої української співачки Камалії та її чоловіка Мухаммада Захура, в останнього за плечима був шлюб та народження двох дітей.

Знаменита українська співачка Камалія познайомилася з британо-пакистанським мільярдером Мухаммадом Захуром на початку двотисячних. Пара одразу закохалася і вирішила, що їхня історія має продовжуватися.

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
За кого Камалія та Мохаммад Захур видали заміж доньку

За плечима у бізнесмена був шлюб зі своєю землячкою, а також народження двох дітей. Донька мільярдера від першого шлюбу Таня лише на 6 років молодша за співачку. І можливо саме тому у дівчат спочатку не склалися стосунки.

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали заміж доньку

Однак доля їх розвела. Не дивлячись на освіту, яку Таня отримала в Москві, дівчина прийняла рішення жити у Лондоні. Вона успішна бізнесвумен, утримує салон краси.  Донька бізнесмена обрала непублічний образ життя, але деякі її фото можна знайти.

На особистій сторінці в соціальній мережі Facebook свого часу вона поділилася і кадрами свого чоловіка. Варто відмітити, що благовірний Тані вельми привабливий та брутальний чоловік. Немає сумнівів, що він мусульманин, адже за релігією яку сповідує сім’я, дівчина має право вийти тільки за мусульманина.

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали заміж доньку

Чи подарувала жінка онуків бізнесмену достовірно невідомо, але ця імовірність дуже висока.

Варто відмітити, що Таня приймала родину Мухаммада перед початком повномасштабної війни в Україні. А коли діти вмовили і Камалію покинути столицю, падчерка співачки прийняла її в себе вдома.

Тим часом для мами артистки місця не вистачило. Як пояснила знаменитість, Таня окрім українців приймала у себе інших біженців, не з України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.