З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок: “Це була секунда, навіть не встигла підбігти”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка вийшла на зв'язок на повідомила про те, що її молодший син Сашко травмувався.

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік за короткий період часу встиг стати багатодітним батьком. Чоловік виховує у шлюбі з дружиною Христиною трьох хлопчиків — Дмитра, Івана та Олександра. Найменший з’явився на світ майже два роки тому.

Григорій Решетнік та його дружина Христина повідомили, що у родині з'явиться донька
З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок

Благовірна знаменитості встигає не тільки займатися дітьми та побутом, але й допомагає коханому з кар’єрою, а також активно розвиває особистий мікроблог.

З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок

Родина вражає своїм позитивом та гармонічністю. Втім інколи трапляються і неприємні інциденти. Так, нещодавно Христина повідомила до особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її молодший син Сашко травмувався.

З сином Григорія Решетніка трапився нещасний випадок

Трапилося це через братів, які хотіли підняти дитину на руки, не втримали його і впустили. Хлопчик, судячи з усього, сильно вдарився. Такі висновки напрошуються через опубліковані фотографії, на яких видно, що світшот Христини у червоних плямах.

Зіркова мама на дітей не гнівається. Каже, що все сталося дуже швидко і вона навіть не встигла відреагувати, пасивно даючи зрозуміти, що на ній лежить відповідальність за те, що сталося. У той самий час, як вельми досвідчена мама, дівчина підкреслила, що це діти, і на превеликий жаль, таке трапляється, і захистити їх від цього неможливо.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Григорій та Христина евакуювали своїх дітей на захід України. Телеведучий заявляв, що дуже хотів повернутися до столиці, але родина вмовила його залишитися. Тільки-но у Києві стало більш-менш безпечно, сім’я потихеньку почала повертатися додому.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".