Всі чоловіки 35-річної Нелі Шовкопляс: кому народила двійко дітей та за кого вирішила вийти заміж?

Неля Шовкопляс — яскрава і популярна ведуча. Вона настільки полюбилася глядачам, що фанати хочуть знати про знаменитість все, і навіть подробиці особистого життя. Дізнайтеся, як жила зірка до популярності та кому наважилася подарувати первістків.

Неля Шовкопляс. Цій харизматичній ведучій довелося пройти непростий шлях до впізнаваності та слави. У ранній молодості зірка пішла навчатися зовсім іншій професії. Відомо, що вона спершу вирішила займатися економікою. Навіть з часом обрала роботу за профілем, проте, творча душа кликала на телебачення.

До того, як прийти до студії “Сніданку з 1+1”, Неля проходила тривале навчання і стажування. І весь цей час суміщувала робочі години з вихованням малесеньких діток. А їх у знаменитості двійко. Звати синочків Тимофій і Матвій. Подарувала первістків своєму коханому чоловікові.

Всі чоловіки 35-річної Нелі Шовкопляс

З ним ведуча познайомилася завдяки спільному захопленню. Виявляється, що Шовкопляс ходила у сплави на байдарках. Там, весела та компанійська дівчина була просто у центрі уваги, а її майбутній обранець на ім’я Владислав, одразу вподобав її. Хлопець закохався з першого погляду, а також зрозумів, що перед ним стоїть його дружина.

Проте, з перших ефірів Нелі на телеканалі “1+1” її почали підозрювати у романі з Єгором Гордєєвим. У кадрі знаменитості виглядають просто чудово. Видно, що зірок дуже гарні стосунки: вони не соромляться обійнятися навіть перед камерою.

Всі чоловіки 35-річної Нелі Шовкопляс

Та самі ведучі заперечують все. Вони стверджують, що мають лише серйозні робочі відносини. До речі, цих колег не бачили разом на світських чи розважальних заходах. Під час війни Шовкопляс взагалі поїхала з дітками в евакуацію. Там вона не сиділа без діла: активно волонтерила і плела маскувальні сітки для військових.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс і увесь почервонів
Всі чоловіки 35-річної Нелі Шовкопляс

Нагадаємо, що Неля сама не раз розповідала: заміж виходила один раз і під вінець йшла вже вагітною. Весілля пройшло досить скромно, але все рівно для знаменитості цей день був дуже особливим. Її обранець веде непублічний спосіб життя.

Схожі статті