Віктор Павлік показав, що обідати приходиться у машині першим ліпшим хот-догом: “Жінка не годує” (ФОТО)

Неймовірний співак Віктор Павлік, виявляється небайдужий до фаст-фуду. Виявляється чоловік обожнює хот-доги і все це не просто так. Музикант показав, як доводиться обідати у майже польових умовах.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова виглядають, як ідеальна та гармонійна пара. Проте, навіть у них у родині бувають казуси. Нещодавно блогерка показала, як обідає її коханий чоловік. Музикант, звиклий до гастролей, нормально ставиться до фаст-фуду і навіть полюбляє хот-доги. Подружжя показало це у дуже самоіронічній манері.

“Жінка не годує”, — пише Катя на своїй сторінці в Інстаграмі.

Віктор Павлік показав, що обідати приходиться у машині

Далі на відео дружина співака кепкує з нього, що йому начебто доводиться харчуватися так постійно. Проте, сам артист говорить інше: він хвалить свою обраницю за смачний обід, який вона нещодавно йому приготувала.

Відомо, що Репяховій нині потрібно прикладати всю свою жіночу майстерність, аби займатися родиною і водночас вести власну справу. Блогерка вирішила створити свій інтернет-магазин. Та, схоже, дуже вправну собі дружину знайшов співак. Катя не раз показувала, що встигає і за сином придивитися, і роботу зробити.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік показав, що обідати приходиться у машині

Такий потенціал до ведення власної справи відкрився у зірки вже давно. Всі чутки у мережі вона віртуозно змогла обернути собі на користь. Блогерка знала ще у 2020-му році, коли лише вийшла заміж за Віктора Павліка, що таку раптову популярність можна конвертувати у рекламний бізнес. Саме тому почала розвивати свої соціальні мережі. Нині ідея переросла у справжню власну справу.

Нагадаємо, що сам артист був чотири рази одруженим. З попередньою обраницею стосунки дуже розладилися ще до зустрічі з Катериною. Проте, спільне горе, а саме хвороба і смерть сина Павла на певний час утихомирила всі пристрасті. Нині про третю дружину Павліка майже нічого не чути. Сам знаменитий чоловік зміг стати знову татком. У 2021-му році його кохана народила сина Михайлика. Дізнайтеся ще більше про цю родину у відео “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.