Родина Влада Ями відгуляла золоте весілля та розповіла про щасливе життя: весь український шоу-біз позаздрить

Влад Яма поділився радісною новиною про золоте весілля. Хто щаслива пара та ким доводиться зірковому хореографу  – читайте далі.

На днях відомий хореограф Влад Яма розмістив у своєму Instagram привітальний пост, який до самого серця зворушив підписників колишнього судді “Танців із зірками”. У ньому він чуттєво привітав своїх батьків – Любов Миколаївну та Миколу Петровича – із радісною подією в їхньому житті – золотим весіллям. Яма зазначив, що цієї дати чекали всією родиною з нетерпінням, але через війну планам не судилося збутися. Яма зізнався, що збиралися всі разом поїхати на острів Бірючий, що є частиною заповідної території Азово-Сиваського національного природного парку. Там би і відсвяткували радісну подію. Проте, як написав зірковий син, усе ще попереду.

Влад Яма чуттєво привітав батьків зі святом

Танцівник щиро подякував своїм татові та мамі за успішну кар’єру, адже свого часу вони без вагань підтримали сина у його прагненні займатися танцями, навіть тоді, коли бракувало на це грошей. З усією синівською любов’ю він відзначив, що його батьківська пара – це неймовірний приклад для багатьох поколінь.

Підписники засипали Влада Яму та його батьків привітаннями та побажаннями ще довгих років життя у любові та злагоді. З огляду на світлину навіть важко сказати на кого більше схожий Влад Яма, адже мама й тато у нього обоє привітні, усміхнені та позитивні. Так само як і їхній улюблений син, яким батьки також дуже пишаються.

Нагадаємо, що Влад Яма зі своєю дружиною Ліаною та сином Леоном у перші дні повномасштабної війни виїхали в США. Там він викладав безкоштовні майстер-класи з хореографії, а його жінка займалася вихованням синочка. Як зазначив Яма в одному з інтерв’ю, жодних законів він не порушував, оскільки виїхав із родиною в перший день. Батьки хореографа на початку вторгнення змушені були виїхати із Запоріжжя та 2,5 місяці жили на Закарпатті. Проте повернулися згодом додому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.