Новий холостяк Алекс Топольський ніжно притиснув до себе малюка: кого приховував від камер завидний наречений?

Холостяк 2022 став одним з найбільш очікуваних та суперечливих проєктів. Він мав вийти на екрани навесні цього року, але війна всьому зашкодила. І все одно новій романтичній історії на наших телеекранах — бути.

Холостяк 2022. За тривалий час війни цей проєкт буде чи не найпершим реаліті, яке хоч на мить нагадає нам про колишнє щасливе життя. Традиційно у 12-му сезоні за обручку і серце іменитого нареченого будуть змагатися дівчата, що мріють зустріти справжнього принца.

А ось місце головного героя посів бізнесмен Алекс Топольський. Насправді його ім’я — Олександр, але представляється він інакше вже давно. Річ у тім, що чоловік тривалий час прожив в Америці. Маямі стало його улюбленим місцем. Після чималих випробувань у житті, він став активно займатися бізнесом. Завдяки йому світ побачив технічний засіб, який одночасно і дезінфікує, і допомагає заряджати пристрої.

Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків
Новий холостяк Алекс Топольський ніжно притиснув до себе малюка

Та американське життя не дало головного: кохання Алекс не знайшов і з місцевими красунями родину створити не зміг. Вирішив шукати свою долю в Україні.

Аби краще познайомитися з глядачами, чоловік активно розвиває свої сторінки у соціальних мережах. Нещодавно він замилував Інстаграм новою світлиною. На ній Топольський тримає на руках гарненького малюка.

Відомо, що новий холостяк обожнює домашніх тварин. Ось, як він описав знайомство з песиком:

“О такий цуцик сусід в мене, вибігав на дорогу, заблукав, певно не годували вдома, пішов полювати… Змусив зупинитись. Так приємно спостерігати за отакою малечою, вони, як і малі діти переповнені цікавістю до життя. Є чому повчитися”

Цікаво, що судячи зі світлин, новий холостяк бував в Україні під час війни. Він відвідував Львів, а також вітав своїх прихильників з Днем Незалежності. До речі, він сам як раз таки походить з Галицького краю.

Нагадаємо, що Алекса Топольського кілька разів представляв публіці Григорій Решетнік. Учасниць проєкту вирішили не показувати глядачам.

Схожі статті