Новий холостяк Алекс Топольський ніжно притиснув до себе малюка: кого приховував від камер завидний наречений?

Холостяк 2022 став одним з найбільш очікуваних та суперечливих проєктів. Він мав вийти на екрани навесні цього року, але війна всьому зашкодила. І все одно новій романтичній історії на наших телеекранах — бути.

Холостяк 2022. За тривалий час війни цей проєкт буде чи не найпершим реаліті, яке хоч на мить нагадає нам про колишнє щасливе життя. Традиційно у 12-му сезоні за обручку і серце іменитого нареченого будуть змагатися дівчата, що мріють зустріти справжнього принца.

А ось місце головного героя посів бізнесмен Алекс Топольський. Насправді його ім’я — Олександр, але представляється він інакше вже давно. Річ у тім, що чоловік тривалий час прожив в Америці. Маямі стало його улюбленим місцем. Після чималих випробувань у житті, він став активно займатися бізнесом. Завдяки йому світ побачив технічний засіб, який одночасно і дезінфікує, і допомагає заряджати пристрої.

Новий холостяк Алекс Топольський ніжно притиснув до себе малюка

Та американське життя не дало головного: кохання Алекс не знайшов і з місцевими красунями родину створити не зміг. Вирішив шукати свою долю в Україні.

Аби краще познайомитися з глядачами, чоловік активно розвиває свої сторінки у соціальних мережах. Нещодавно він замилував Інстаграм новою світлиною. На ній Топольський тримає на руках гарненького малюка.

Відомо, що новий холостяк обожнює домашніх тварин. Ось, як він описав знайомство з песиком:

“О такий цуцик сусід в мене, вибігав на дорогу, заблукав, певно не годували вдома, пішов полювати… Змусив зупинитись. Так приємно спостерігати за отакою малечою, вони, як і малі діти переповнені цікавістю до життя. Є чому повчитися”

Цікаво, що судячи зі світлин, новий холостяк бував в Україні під час війни. Він відвідував Львів, а також вітав своїх прихильників з Днем Незалежності. До речі, він сам як раз таки походить з Галицького краю.

Нагадаємо, що Алекса Топольського кілька разів представляв публіці Григорій Решетнік. Учасниць проєкту вирішили не показувати глядачам.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.