Чоловік Олі Цибульської вперше за роки дав публічно інтерв’ю та поклав край всім пліткам про дружину з Дзідзьо

Однією таємницею в українському шоу-бізнесі стало менше. Популярна співачка Оля Цибульська вперше показала свого законного обранця, який вів непублічне життя. Дізнайтеся, як виглядає таємничий коханий зірки.

Оля Цибульська нарешті відкрилася фанатам повністю. Артистка вирішила вперше показати свого чоловіка. Тривалий час їй приписували роман з Дзідзьо та навіть говорили, що син Нестор схожий на цього прогресивного співака. Проте, артистка поставила крапку у цій історії, а її обранець розповів в інтерв’ю про те, чому не наважувався розкрити свою особистість.

Чоловік Олі Цибульської дав інтерв’ю

Оля Цибульська та її коханий Сергій завітали разом на інтерв’ю до популярної журналістки Аліни Доротюк. Перед камерами з’явився кремезний красень, вищий за свою дружину. Міміка співачки видала те, що вона дуже пишається своїм обранцем. Звісно, першим питанням у ведучої було стосовно непублічності чоловіка.

Чоловік Олі Цибульської вперше за роки дав публічно інтерв’ю

“В моїй діяльності у цьому немає необхідності. Я не люблю робити щось просто так. Для мене це було не потрібно”, — розповідає Сергій про своє рішення залишатися у тіні.

Проте, попри свою позицію партнер співачки наголошує на тому, що погодився з пропозицією коханої стати ближчою до своїх фанатів. Ольга вважає, що у часи, коли народ змушений ховатися від обстрілів, боятися камер вже не слід.

Чоловік Олі Цибульської вперше за роки дав публічно інтерв’ю

Далі чоловік Цибульської розповів про те, як з дружиною виховують спільного сина. Нестора привчають до відповідальності, а ще прищеплюють любов до тварин. Можливо родина у майбутньому подарує дитині песика, коли побачить, що він готовий до такого друга.

Цікаво, що досі не розкрила артистка дати свого весілля. Була інформація про те, що Оля та Сергій познайомилися ще зі школи. У 2015-му році народився первісток.

Нагадаємо, що Цибульська має не лише дружні стосунки з Дзідзьо, через що і стала у центрі скандалу в історії з розлученням співака. Артисти є один для одного кумами та дбають про спільного похресника.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.