Тіна Кароль показала більше пів сотні шкільного приладдя у рюкзаках, які подарувала дітям бійців “Азову”

Популярна співачка Тіна Кароль нещодавно показала у своєму Інстаграмі, як спорядила діток захисників "Азову" до свята Дня знань. Співачка показала з чим до школи підуть малюки героїв та поділилася потаємним.

Легендарна Тіна Кароль на початку війни опинилася за межами України. Річ у тім, що зірка полишила країну тому, що ще задовго до початку подій хотіла провести час у жіночому монастирі. Артистка думала там і лишитися, адже тяжко відчувала горе.

Тут вона була б абсолютно сама у заміському маєтку, район якого потрапив від агресію ворога. Чоловіка немає, син далеко… Поп-діва думала побути у сестринстві, але згодом зрозуміла, що вона саме може бути тією людиною, яка даватиме підтримку оточуючим. Так, спершу вона почала виступати на проукраїнських мітингах, а її син Веня приїхав до мами у Польщу, де волонтерив заради українських діток, що полишили свій дім.

Тіна Кароль здивувала фанатів ніжним поцілунком з українським захисником
Тіна Кароль подарувала дітям бійців Азову приладдя для школи

Та нещодавно співачка повідомила, що вважала за необхідне спорядити малюків героїв “Азову”, батьки яких — на варті захисту Батьківщини. Кароль поділилася роздумами та розповіла, що чимало родин нині не знають де виділити з сімейного бюджету кошти, аби придбати все необхідне для навчання.

Зірка вважає, що подарувавши учням рюкзаки з усім, що стане у пригоді під час уроків не лише полегшить материнську долю їхніх неньок, а й буде надихати на гарні здобутки. Всього у шкільний наплічник увійшло 94 предмети для навчання. А ще поп-діва написала записки малюкам від свого імені:

“Привіт, друже! Ти на початку такого цікавого і захоплюючого шляху. Знаю, часами буде нелегко, але ніколи не здавайся і впевнено крокуй вперед! Вірю в тебе! Завжди поруч з тобою. Твій друг, Тіна Кароль”

Тіна Кароль подарувала дітям бійців Азову приладдя для школи

Нагадаємо, що знаменитість після смерті Євгена Огіра створила благодійний фонд. Нещодавно співачка допомогла родині з Маріуполя, яка втратила близьких та житло. Зірка придбала квартиру для сім’ї на заході України, подалі від місць, де були бойові дії. Більше про життя Тіни дізнайтеся у відео “Одна минута”:

Схожі статті