Переможець шоу “Холостячка” Андрій Задворний неоднозначно натякає на нові стосунки: Так швидко розлюбив Злату?

Учасник та переможець шоу "Холостячка" у другому сезоні став Андрій Задворний, чоловік, якому вдалося розтопити лід у серці Злати Огнєвич, заговорив про нові стосунки

Андрій Задворний прийшов на шоу “Холостячка” заради того, щоб завоювати серце Злати Огнєвич та покохати самому. На проєкті Андрій іноді переборщував з нахабством, як до чоловіків, так і до самої Злати. Але це не завадило йому завоювати серце непокірної Злати, яка надто цінує довіру і свободу у відносинах.

А
Андрій Задворний на шоу Холостячка

Стосунки Злати і Андрія складалися не завжди добре і насправді,для багатьох глядачів досі не зрозуміло, чому холостячка обрала саме Андрія, коли на фіналі був ще й надійний Дмитро Шевченко та симпатичний психолог Роман Свічкоренко. Златі нелегко дався цей вибір, адже почуття були до кожного з чоловіків. Натомість Злату отримав саме Андрій.

Після проєкту, пара не довго була разом і відносини у них не були ідеальними та гармонійними, на жаль. Спочатку Андрій зник, а потім прийшов до Злати без пояснень заявивши, що він помилявся у своїх почуттях і їх більше немає. Злата тяжко перенесла цю розлуку, але все витримала і пішла далі, попри всю біль, яку завдав їй неправильний вибір почуттів і чоловік, якого вона змогла покохати і довіритись йому.

С
Сторі Андрія

Багато часу Андрій відмовлявся коментувати ситуацію зі Златою та взагалі своє особисте життя. Але зараз Задворний різко почав відповідати на питання особистого характеру в своєму instagram від підписників. Він не відповідає однозначно, але це виглядає ніби Андрій готує аудиторію до нової коханої. Також Андрій змінив свій образ, відростив бороду та доглядає за нею регулярно, чи то просто захотів виглядати інакше, чи для когось намагається бути більш привабливим і мужнім.

С
Сторі Андрія

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".