Наталія Островська вперше розповіла, хто пропихнув її в ТСН та показала свого спонсора: “Швидко стали ведучою”

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська вперше відповіла на питання, хто допоміг їй влаштуватися телеведучою у програму новин ТСН.

Поява у програмі новин ТСН молодої красуні Наталії Островської минулого року була вельми раптовою та неочікуваною для глядачів, але насправді стала успішним кроком шоураненів. Журналістка одразу ж завоювала довіру аудиторії, і навіть підкорила її.

Наталія Островська показала свого спонсора

Після початку повномасштабної війни на території України Наталія також продемонструвала себе, як людину дуже професійну та сміливу. Хоча Київ потерпав від бомбардувань, а окупанти підібралися близько до столиці, вона залишилася і працювала, не дивлячись на страх та емоції.

Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків
Наталія Островська показала свого спонсора

Наталія виходить у прямий ефір і днем, і вночі, вражаючи своєю стійкістю та бажанням просуватися кар’єрою.

Тим не менш, для деяких користувачів мережі цього, здається, замало, щоб швидко здійматися кар’єрними сходами.

Нещодавно Наталія відповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на питання шанувальниці щодо того, хто ж її “пропихнув” в ТСН. Телеведуча підійшла до цього діалогу з гумором, і одразу ж показала свого спонсора. Ним виявилася прекрасна кішка британської породи.

Наталія Островська показала свого спонсора

Варто відзначити, що Наталія Островська вельми часто реагує на токсичні коментарі та запитання на свою адресу, і зазвичай відповідає з гумором. Тим не менш, компліментів та захоплень зіркою у її мікроблозі набагато більше. І це дуже просто пояснюється, адже Наталія — приваблива, стильна і неймовірно яскрава особистість.

Нагадуємо, що Островська заміжня, але дітей не має. Журналістка обіцяла показати своїм фанатам чоловіка ще рік тому, але так і не зробила його публічною людиною.

Схожі статті