“Постійні крики та розбірки”: дружина Григорія Решетніка Христина вперше зізналася, що свариться з чоловіком

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше розповіла про те, які в них бувають сварки вдома. Детальніше в статті.

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік — багатодітний батько та щасливий чоловік. Його дружина Христина народила йому вже трьох синів, і судячи з усього, пара не збирається зупинятися на досягнутому.

Квартира Григорія Решетника
Дружина Григорія Решетніка Христина вперше зізналася, що свариться з чоловіком

Дружина Григорія Решетніка Христина вперше зізналася, що свариться з чоловіком

Зі сторони подружжя виглядає ідеальним. Христина є прекрасною матір’ю, яка окрім своїх обов’язків, встигає тримати себе у формі, вести власний мікроблог і навіть отримувати нагороди за свою діяльність.

Григорій Решетні не може похизуватися такою багатофункціональністю, але він підкорює серця своїм ніжним ставленням до сім’ї та безкінечним коханням до дружини, що демонструє постійно.

Але навіть у ідеальних сімей бувають погані дні. Нещодавно у Христина одна з підписниць поцікавилася, чи сваряться вони з Григорієм. Дівчина відповіла чесно, що конфлікти в них в стаються, як і в будь-якої іншої пари, що абсолютно нормально. Втім багато часу на сварки у них немає, адже обидва дуже зайняті люди.

Дружина Григорія Решетніка Христина вперше зізналася, що свариться з чоловіком

Що ж стосується дітей то тут все набагато цікавіше. Хлопчики мають різний темперамент, і якщо старший Дмитро дуже імпульсивний, то середній, навпаки, спокійніше на все реагує. Наймолодший Сашко поки що не проявив себе, але Христина помічає, що хлопчик також емоційний, як його найстарший брат.

Зіркова мама розповіла, що часом в них бувають не просто конфлікти, а справжні крики. Та досвідчених мам цим не здивуєш, адже діти часто поводять себе таким чином, коли знаходяться у компанії. А погратися спадкоємцям Решетніка є з ким, адже хлопці мають невелику різницю у віці.

Схожі статті