“Родичів класно любити на відстані”: ALYOSHA зізналася, чи ужилася зі свекрухою в США, поки Тополя воює

Відома українська співачка ALYOSHA дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про те, як складаються її стосунки з мамою Тараса Тополі. Усі деталі в статті.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні, знаменитий український виконавець Тарас Тополя евакуював свою родину до Сполучених Штатів Америки, а сам тим часом пішов захищати свою батьківщину до лав ЗСУ.

Тарас Тополя розповів про політичні амбіції
ALYOSHA зізналася, чи ужилася зі свекрухою в США

ALYOSHA була вимушена приїхати у гості до мами музиканта, адже жінка проживає там вже деякий час. Співачка не приховує, що не евакуювалася-б, якби не діти, але їхня безпека звісно, на першому місці, а тому вона прийняла відповідне рішення. Рішення Тараса вона цілком підтримує, і як десятки тисяч інших українських жінок, щиро хвилюється за свого воїна.

ALYOSHA зізналася, чи ужилася зі свекрухою в США

Нещодавно популярний український журналіст Слава Дьомін взяв у артистки інтерв’ю, в якому поцікавився, чи уживається вона зі своєю свекрухою вдалині від коханого чоловіка і до того ж, знаходячись у гостях, а не на нейтральній території.

“Тому що кажуть, що родичів класно любити на відстані”, — уточнив своє питання журналіст.

Втім, ALYOSHA запевнила, що все добре.

“Знаєш, що я зрозуміла? Коли родичі на відстані, і коли ви періодично зустрічаєтеся, і вам здається, що ви не підходите у спілкуванні одне одному. Так? У вас постійно розбіжності у думках, у поглядах. Мені здається, навпаки, коли у вас немає варіантів і ви маєте бути поруч, тоді ви починаєте усвідомлювати, як треба з цією людиною спілкуватися. І вона так само”, — зізналася артистка.

ALYOSHA погодилася з думкою Слави Дьоміна, що у цієї ситуації є проста назва — компроміс. Судячи з усього, у артистки немає проблем з мамою чоловіка. Жінки навчилися не зачіпати теми, які не вітаються їхньою співмешканкою та вчаться правильно взаємодіяти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.