Як виглядає родина Тіни Кароль: поп-діва вперше показала рідного брата та маму-іменинницю на сімейному фото

Тіна Кароль завжди намагається бути відвертою з прихильниками, проте, є один бік її життя, в який вона не хоче пускати сторонніх. І це її родина. Зірка зрідка говорить про своїх батьків, брата, а тим паче їх показує.

Славетну співачку Тіну Кароль нікому ще не вдалося перевершити. А живе легенда, як справжня супер-зірка: вся оповита таємницями. Перша, з якою довелося познайомитися слухачам поп-діви пов’язана з її батьками. Молода студентка приїхала підкорювати Київ. Сама, без будь-яких зв’язків співачка досягла першої вершини, вигравши приз від самої Алли Пугачової.

Після успіху кліпу “Вище хмар”, в артистки журналісти почали цікавитися одразу сімейним станом та її взаєминами з родиною. Про своїх рідних зірка завжди відгукувалася дуже тепло, особливо про маму, яка відсвяткувала День народження. Саме вона підтримувала дочку щосили, возила на різні пісенні конкурси. Нещодавно знаменитість показала, як виглядає її ненька та брат Станіслав.

Як виглядає родина Тіни Кароль

Видно, що Тіна пішла вродою у свого тата Григорія. Лише успадкувала від матері виключно чистий блонд. А ось попри те, що успадкувала більше батькових рис у зовнішності, тривалий час з ним не могла зійтися світоглядом та характером. Він не вірив, що дочці потрібно йти стежкою шоу-бізнесу, адже вважав, що ця сфера діяльності переповнена скандалами, брудом та плітками.

Можливо би й іншій дівчині сцена була не по зубах, але не у випадку Кароль. Поп-діва не раз доводила, що має дійсно сталевий характер. Вона не лише не опустила руки після втрати чоловіка, а набралася сил та досягла такого рівня популярності, що і навіть не могла уявити собі у молодості.

Тіна Кароль зустрілась з 9-річним Єгором з Маріуполя
Як виглядає родина Тіни Кароль

Слід віддати належне тут і брату зірки. Тіна не раз говорила, що саме він її дуже підтримав у найважчу годину, а ще Станіслав з радістю піклується про сина сестрички, вчить його чоловічим мудростям.

Нагадаємо, що другу половинку Кароль так і не змогла зустріти більше після прощання з Євгеном Огіром. Дізнайтеся, як все ж таки склалося життя у кумира мільйонів у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті