Олександр Еллерт переїхав у США заради майбутньої дитини? Переможець Холостячки розповів про вагітність

Знаменитий український гуморист та автор жартів студії Квартал 95 Олександр Еллерт сколихнув мережу раптовою заявою про вагітність, яку зробив, перебуваючи в Сполучених Штатах Америки.

Знаменитий український гуморист близько місяця тому сколихнув мережу раптової заявою про те, що покидає Україну та перебирається до Штатів. Спочатку фанати сподівалися, що комік покинув батьківщину заради гуманітарних цілей, але судячи з усього, він збирається залишатися там надовго, адже навіть в дописі до свого акаунта вказав своє місцеположення — Сполучені Штати Америки.

Олександр Еллерт розповів про вагітність

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт розповів про вагітність

Варто відмітити, що позаду зірка залишив лише завершений етап свого життя. Вся справа в тому, що він не тільки розірвав стосунки з Ксенією Мішиною, і так і не зміг їх відновити, але і втратив роботу. У своєму інтерв’ю Славі Дьоміну зірка зізнався, що вже давно не співпрацює з Кварталом.

Судячи з усього, у знаменитості багато друзів у Штатах, адже він постійно з кимось проводить час. Не проти Олександр і дитячої компанії. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відео, на яких показав хлопчика, з яким він снідав у кафе.

Олександр Еллерт розповів про вагітність

Дитина приймала їжу вельми незвичайним способом — обмакувала картоплю фрі у молочному коктейлі. Еллерт був настільки враженим, що почав жартувати про вагітність хлопця.

Мовляв, тільки у вагітних може бути така дивна харчова поведінка. Щоб не бути голословним, він спробував картоплю з молочним коктейлем і був неприємно вражений результатом.

Нагадуємо, що не так давно Ксенія Мішина заявила про те, що не хоче бути асоційованою з колишнім обранцем Олександром Еллертом. Для фанатів досі залишається загадкою що сталося між екс-парою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.