Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук в розпал війни поїхав відпочивати на острів: “Змінив мислення”

Знаменитий український телеведучий та найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук вийшов на зв'язок з відпочинку та поділився цікавою новиною.

Після початку повномасштабної війни на території України Богдан Юсипчук припинив працювати у програмі “Життя відомих людей”. Акторську діяльність чоловік також, здається, поставив на паузу, адже під час воєнних дій не до кінематографу.

Богдан Юсипчук вразив прихильників ідеальною формою
Богдан Юсипчук в розпал війни поїхав відпочивати на острів

Богдан Юсипчук в розпал війни поїхав відпочивати на острів

Та здається, що Богдану не сумно, адже нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з відпочинку на Балі. У дописі до неї він розповів про те, як проходили його будні і похизувався тим, що дізнався багато нового та корисного.

І тепер Богдан Юсипчук готовий поділитися своїми одкровеннями з користувачами мережі та шанувальниками. Складається враження, що Богдан вирішив стати лайфкоучем, адже сподівається надати декілька лекцій саме з мотивації.

Чоловік абсолютно серйозно пропонує свою допомогу іншим, тим, хто не може розібратися у своєму житті і має необхідність у підказці.

Варто відзначити, що Богдан Юсипчук в тому числі збирається допомагати зі стосунками, але цікаво, що про його романи нічого невідомо. І ба більше, за усе своє життя він так і не пов’язав себе узами шлюбу з коханою жінкою. Хіба що минулого року став головним героєм небувалого скандалу, через “фейковe” весілля з Юлією Бельченко, яке насправді було лише рекламою арт-простору. І тим не менш, несправжня новина про весілля красеня наробила дуже багато гаміру, а також спричинила справжню хвилю хейту у його сторону.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.