Христина Соловій розповіла, чому стосунки зі Святославом Вакарчуком не завершилися весіллям: “Я його втратила”

Христину Соловій часто підозрювали у романі зі Святославом Вакарчуком. Що думає про це сама співачка та чому стосунки з рокером у неї так і не склалися? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Христина Соловій. Ця молода співачка вразила всіх голосом і харизмою на проєкті “Голос країни”. Майбутня зірка ще за юних років розуміла, що їй потрібно не просто виконувати пісні, а й підносити лемківську культуру.

Саме з неї почерпнула артистка багату спадщину, яку і представила на “1+1”. Вражені були всі. Але молода артистка понад усе хотіла, аби її талант оцінив лише один — Святослав Вакарчук. Перед виступом Христина відверто заявила, що у неї не буде бажання далі виступати на “Голосі”, якщо її, як конкурсантку, візьмуть до себе у команду ті тренери, які виступають російською мовою. Зокрема не бачила горда дівчина перспективи працювати з Тіною Кароль.

“Моя історія скоріше парадокс. Я не очікувала, що до мене повернуться, мені було важко заспівати цю пісню на великій сцені”, — розповіла про свій перший великий вихід на сцену ця яскрава галичанка.

До речі, Христина активно співпрацювала зі Святославом після завершення своєї участі у проєкті. Він допомагав їй з першим альбомом. Тоді-то і поповзли чутки про те, що між зірками “щось є”.

Христина Соловій розповіла, чому стосунки зі Святославом Вакарчуком не завершилися весіллям

Втім, сама Соловій неодноразово стверджувала, що насправді лідер гурту “Океан Ельзи” — чоловік не її серця. Вона мала стосунки з іншим та не розглядала навіть Вакарчука, як свою половинку. Більше того, на момент знайомства співак вже жив у шлюбі з Лялею Фонарьовою та допомагав їй виховувати дочку. Нині вже втрачено і робочі зв’язки з артистом. як з продюсером.

“Мені здається, я його вже втратила”, — розповіла Христина.

Христина Соловій опинилася у центрі бойових дій
Христина Соловій розповіла, чому стосунки зі Святославом Вакарчуком не завершилися весіллям

Нині ж у знаменитості — інша родина. Особистість обраниці популярний чоловік воліє не розкривати. Втім відомо, що у рокера є двійко дітей. Найменша донечка народилася цього року, а її братик Іванко — минулого. У мережі підозрюють, що дружиною зірки може бути Євгенія Яцута.

Схожі статті