Екс-холостячка Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським: “Він був надзвичайно чудовим”

Ксенія Мішина — популярна українська акторка, за серце якої змагалося чимало хлопців на проєкті "Холостячка". Втім, дарма старалися учасники реаліті, адже нещодавно знаменитість повідала, що на думці у неї найвідоміший чоловік України.

Ксенія Мішина — активна блогерка, яка може сміливо носити звання лідерки думки. Знаменитість і до участі у проєкті “Холостячка” була впізнаваною особистістю, але нині стала просто суперзіркою мереж. У знаменитості є мікро-блог в Інстаграмі, окрема сторінка для просування власної лінійки косметичної продукції, а також десяток фан-акаунтів, які ведуть її любі прихильники.

Зірка настільки відкрита до своєї аудиторії, що часто ділиться цікавими моментами власного життя у сторіз та обговорює особисте життя, свої психологічні трансформації. Виявляється, нещодавно вона взагалі вирішила розповісти, хто їй наснився.

На думку Мішиній уночі прийшов сам пан Президент. Ксенія розповіла, що разом з Зеленським уві сні ходила до магазину:

“Про мій сон! Він був надзвичайно чудовим. Разом з Володимиром Зеленським ми ходили в “Сільпо” купувати продукти”, — з ноткою гумору розповіла артистка.

Мішина скаржиться на тяжку ніч і розповідає про Зеленського
Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським

У народі є повір’я: якщо сниться якась певна людина, то скоріше за все вона вас згадувала увечері. Хто знає, може слава холостячки вже докотилася і до Голови держави. Цікаво, що у мережі виключають можливість того, що зірки могли бути знайомі між собою особисто. Річ у тім, що Ксенія лише вливалася у стрімкий потік шоу-бізнесу, коли Володимир змінив сцену на трибуну.  Тож навряд чи артисти хоча б товаришували.

Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським
Ксенія Мішина зізналася, що провела ніч з Володимиром Зеленським

Нагадаємо, що Мішина, після розриву з Олександром Еллертом, так і не знайшла свою половинку. У зірки є син Платон, якого вона виховує самотужки. Хлопець, до речі, дуже сильно подружився з фіналістом “Холостячки”. Проте, у липні минулого року гуморист обірвав зв’язки з родиною потенційної нареченої. Досі не відомо, чому розбіглася пара, адже акторка не бажає здіймати цю тему.

Схожі статті