Українські зіркові красені з сивиною: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Дантес та інші, кого старість не псує

Глядачі завжди сприймають акторів, ведучих та співаків, як красиву й вічно-молоду картинку, але забувають, що вони такі ж самі люди, тому їх зовнішні зміни – це абсолютно нормальна й природна річ. Так, деякі українські зірки вже світять легкою сивиною і залишаються народними улюбленцями. А от хто саме входить в цей список, дізнаєтесь у статті.

Олександр Педан

Олександр Педан
Олександр Педан

Український шоумен, телеведучий та волонтер, який вже у 40 років має сиве волосся, але це ні краплі не псує його зовнішній вид та не впливає на його кар’єру. Саша є улюбленцем українського народу, який своїм прикладом доводить, що сивина може прикрашати чоловіка і робити його більш мужнім та стильним.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Український шеф-кухар, колумбійського походження, завжди мав шалену популярність серед жінок, незважаючи на сиве волосся та бороду. Ектора не псує сивий колір волосся, навпаки, в його 50 років, це робить його образ якимось доповненим та дорослим. Слід зауважити, що чоловік дуже стильний і стежить за тим, що одягає та якої якості, тому й за сивиною він стежить дуже ретельно.

Андрій Федінчик

Андрій Федінчик
Андрій Федінчик

Один з найулюбленіших акторів українського кінематографа у свої 37 років також є власником легкої сивини, яка його не псує, а додає мужності та серйозності. Завдяки своєму кольору волосся, Андрій може грати більш відповідальні та серйозні ролі. Тому, у випадку з Федінчиком, рання сивина пішла тільки на користь. Також варто сказати, що зараз Андрій знаходиться в лавах ЗСУ та обороняє нашу країну на фронті.

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Легенда українського кіно і театру, який з кожним своїм творчим роком доводить – вік не є перепоною для того, щоб залишатися професіоналом і бути затребуваним серед режисерів та продюсерів. Станіславу 62 роки та він ще не збирається через свою сивину та вік завершувати кар’єру актора. Звісно, зараз це не є дуже популярною сферою діяльності, проте актори також роблять багато на творчому й волонтерському фронтах.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Популярний український співак, який все своє життя прославляв Харків своїми піснями та творчістю загалом. Бабкін зміг стати улюбленцем публіки завдяки своїм душевними піснями та патріотизмом. У свої 43 роки співак також вже має сиве волосся, але це зовсім не псує Сергія, навпаки робить його образ особливим та привабливим.

Тож, якщо чоловіки переймаються щодо сивини, не варто, просто слід розуміти, що це новий етап життя, який прикрашає та ці зміни на краще. Наприклад, навіть Володимир Дантес у свої 34 роки вже має кілька сивих волосинок, але приймає це і розуміє, що вік – це великий плюс для мужності та впевненості в собі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.