МастерШеф. Битва сезонів 9 випуск від 15.10.2022: хто покинув шоу – “На пафосі повільно робив”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 9 випуску від 15.10.2022. Щоб дізнатися усі деталі нового епізоду шоу та результати, читайте нашу статтю.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 9 випуску від 15.10.2022. На цей раз кулінарний проєкт знову ніхто не залишив, і всі учасники продовжують участь, аби далі боротися за перемогу та нагороду.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Варто відмітити, що цей випуск почався зі складнощів не для учасників, а для глядачів, які почали масово скаржитися на офіційній сторінці проєкту в соціальній мережі Instagram про те, що звук значно відстає від картинки, і вони не можуть насолоджуватися переглядом.

Тим не менш, змагання було запеклим. На цей раз перед шефами стояло завдання 9 страв за 9 хвилин. Учасникам довелося зіштовхнутися з певними складнощами, які включали в себе втрату зв’язку, а також контролю над емоціями.

І хоча всі учасники почали активно піддаватися критиці в коментарях, судді прийняли рішення знову залишити усіх та дати їм можливість ще поборотися за головний приз.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 9 випуску від 15.10.2022

Нагадуємо, що випуски шоу були відзняті ще до початку війни. Ефіри проєкту встигли показати до половини сезону. Коли розпочалися бойові дії, розважальний контент на телеканалі був не на часі, тому був відкладений у довгий ящик. На даний момент більшість учасників активно волонтерять та задіяні у громадській діяльності. Тим не менш, ім’я переможця не було злито, і глядачі досі не знають, хто ж переміг у Битві сезонів.

Цікаво, що цього року битва виходить дійсно дуже емоційною, запеклою та наповненою амбіціями. Ні Катерина Велика, ні Павло Серветник, ні Олександр Цвігун, жоден з них не збирається зупинятися та програвати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.