Обстрижена коса, перуки і шви: овдовілий чоловік Руслани Писанки розповів правду, як доживала ведуча

Цього липня всю Україну потрясла новина про те, що померла Руслана Писанка. Нині овдовілий чоловік згадує, як провів з коханою останні дні та якою була його обраниця у переддень страшної події.

Руслана Писанка. Героїня цього матеріалу пішла з життя цього року, у липні. Зірка до останнього нікому не говорила про те, чим насправді хворіла. Навіть колеги з дивувалися, тому що сталося: всі знали, що ведуча має проблеми з ногою, але ніхто не міг повірити, що саме ця історія могла привести до кончини.

Лише через певний час стало відомо, що насправді у знаменитості була онкологія. Коли Руслана тільки приїхала до Німеччини на лікування, спеціалісти давали їй великі шанси на одужання. Ігор Ісаков, обранець ведучої, зміг виїхати за кордон до милої і прибув у той момент, коли їй робили вже третю “хімію”.

Овдовілий чоловік Руслани Писанки розповів правду, як доживала ведуча

Писанці він привіз кілька перук, капелюшків. Це було непросто для чоловіка. Ніколи не забуде обранець зірки і про те, як підстриг волосся дружині, і як знімав шви на нозі у підвалі, адже місцину, де проживало подружжя — почали обстрілювати російські війська.

Втім, останній день Ігор і Руслана провели у спокої та щасті. За словами коханого ведучої, вона після операції стала почувати себе трохи легше та навіть змогла поїхати на ярмарок. Після цього подружжя варило борщ, мріяло, як зустрічатиме наступні дні та чим буде займатися. Проте, диво закінчилося дуже швидко. Артистка знепритомніла ввечері. Лікарі одразу забили тривогу і покликали проститися Ісакова з милою. Чоловік розповідав, що не одразу зрозумів, що її більше немає у живих. Йому здавалося, що дружина просто заснула, але цей сон виявився вічним.

Овдовілий чоловік Руслани Писанки розповів правду, як доживала ведуча

Нагадаємо, що Писанка вийшла заміж у 2012-му у віці 47-ми років. Для неї це був по-справжньому щасливий шлюб. Та ось спільних діток Господь цій родині не дав. Ведуча добре прийняла сина коханого від його першої дружини. Стала хлопцеві справжньою подругою, навчила його готувати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.