За високим парканом і з Потапом та Настею по сусідству: як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова

Юрій Горбунов та Катя Осадча мають за плечима довгу та успішну кар'єру на телебаченні, тому зовсім не дивно, що обидва можуть собі дозволити розкішну нерухомість.

Тривалий час Катерина Осадча та Юрій Горбунов приховували свої справжні стосунки. Про роман між колегами стало відомо, коли телеведуча вже знаходилася на останніх термінах вагітності і готувалася дати життя майбутньому сину Івану. Згодом з’ясувалося, що пара оселилася в елітному житловому масиві, де проживають в основному зірки та заможні українці.

Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова

Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова. Фотографія маєтку зірок з дрону

Ба більше, телеведучі поселилися по сусідству з Настею Каменських та Потапом. Будинок зірок являє собою класичну будівлю з двома поверхами, басейном на подвір’ї, ідеально підстриженим газоном, доглянутими рослинами та місцем для відпочинку.

Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова
Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова
Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова
Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова

Всередині будинку також усе виконано за класичними мотивами. Недешевий ламінат, білі плінтуса, пофарбовані стіни та прості, але дуже якісні меблі — так виглядає домівка Каті та Юрія.

Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якому вона народила первістка
Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова. Катя Осадча на сходах у своєму будинку

Варто відмітити, що у подружжя також є місце біля каміну, де вони можуть проводити вечори разом, а на подвір’ї мається зона для прийому їжі, де також родина часто зустрічає гостей і насолоджується сніданками.

Катя Осадча показала фігуру після третіх пологів
Як виглядає розкішний будинок Осадчої і Горбунова. Зірка у своєму басейні

Місце, де знаходиться будинок сім’ї, неймовірно тихе та сімейне, тому сусіди виходять разом на прогулянки, ранкові заняття спортом, а взимку катають дітей на санях. Так як Потап є хрещеним батьком Івана, він завжди готовий прийти на поміч хрещенику і першим вітає його з усілякими святами.

Звичайно, в будинку також є місце для розташування гостей та гараж, так як обидві зірки є досвідченими водіями.

Схожі статті