Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав скромне авто, на якому возив дружину: машина не люксова (ФОТО)

Руслана Писанка полишила цей світ у липні цього року. Втім, пам'ять про неї живе досі і не без допомоги її єдиного чоловіка. Дізнайтеся, як живе обранець зірки зараз і чим ділиться з прихильниками своєї популярної дружини.

Руслана Писанка стала для української культури людиною-епохою, людиною-легендою. Ведуча зарекомендувала себе, як справжній поофесіонал і талант ще у 1990-х. Зірка до останнього працювала та не сумнівалася, що вийде на сцену.

Сьогодні ж вся увага її прихильників прикута до обранця ведучої, який для всіх фанатів артистки став прикладом сильного та вірного чоловіка. Завдяки його активності у мережі всі, хто любив знаменитість, можуть побачити інший бік її життя, той, що не був виставлений на публічний огляд.

Наприклад, мало хто знав, що Руслана в останні дні носила перуки, які їй вибрав власне її обранець. А ще Ігор Ісаков часто показує в Інстаграмі, як жив з коханою. Нещодавно він засвітив родинний автомобіль. Машина чорного кольору марки Volkswagen дуже личить образу ведучої та її сім’ї: проста, близька до народу, але водночас надійна та вишукана. Якщо раніше вона возила знаменитість, то нині допомагає її обранцеві по господарству.

Як доживала свої останні дні Руслана Писанка?

У січні всім прихильникам зірки повідомили, що знаменитість зламала на сцені ногу, а тому не зможе з’являтися на публіці. Руслана багато тижнів провела прикутою до ліжка, але найстрашніше було попереду.

Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав скромне авто, на якому возив дружину

За словами її чоловіка лікарі давали високі шанси на одужання його коханої. Хіміотерапія начебто допомогла, а операція ліквідувала головну проблему. У переддень, коли зупинилося серце Писанки, вона раптово стала почувати себе легше. Навіть наварила борщу разом з коханим. Втім, доля не дала їй дожити до сивих років.

Нагадаємо, що Руслана Писанка не мала дітей у шлюбі з Ігорем Ісаковим, проте радо прийняла його сина від першої дружини у родину. Хлопцю стала дійсно близькою людиною.

Схожі статті