Хто за національністю Ксенія Мішина і чому її син у школі відзначає єврейські свята: викрито секрет холостячки

Хто за національністю Ксенія Мішина? Акторка стала дуже близькою для своїх фанатів і прихильники хочуть знати буквально все про свою фаворитку екрану. Відповідь на головне питання — шукайте у матеріалі.

Холостячка та грізна Лідія з серіалу “Кріпосна” настільки полюбилася українцям, що її акаунт в Інстаграмі зібрав тисячі прихильників. Фанати часто намагаються вивідати щось цікаве у коментарях. Зокрема, ніхто з аудиторії знаменитості не байдужий до питання, хто за національністю Ксенія Мішина?

Нещодавно зірка телесеріалів дала натяк на те, ким могли бути її предки. У сторіз вона обговорила зі своїм сином вихідні, які йому влаштували на честь єврейського свята у школі. Акторка проговорилася, що її дитина відвідує навчальний заклад, який орієнтований на традиції та потреби саме цих українських громадян. Відзначимо, що знаменитість шанобливо відгукалася про школу.

Хто за національністю Ксенія Мішина

Проте, аргументувати те, чому її синок вивчає культуру народу Ізраїлю, Мішина не стала. Цікаво, що про походження холостячки насправді відомо мало. Різні інтернет-ресурси дають інформацію про те, що Ксенія носить цілком українське прізвище. Воно, за однією з версій, походить від імені Мішко, а за іншою — від Архангела Михаїла.

Народилась же зірка у Криму у славному українському місті Севастополь. Про батьків розповідає мало. Відомо, що спілкується і з мамою, і з татом. Є інформація, що вони розлучені, але холостячка знайшла спільну мову з новою родиною батька. Він навіть приїздив до неї на проєкт, оцінювати потенційних наречених. Знайомий навіть з Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина розповіла, як возз'єдналася з Еллетом
Хто за національністю Ксенія Мішина

Нагадаємо, що Ксенія, після тріумфу на телебаченні повністю перейшла на українську мову. У мережі також перестала спілкуватися російською. Також підштовхує до цього свого сина Платона. На певний час вона виїздила з дитиною у Європу, але за першої можливості повернулася назад додому. Нині проживає у Києві та не збирається лишати своє столичне життя.

Схожі статті