З волоссям до п’ят та прозорою тканиною замість сукні: Ані Лорак повернулась до фанатів у новому образі

Після початку повномасштабної війни знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак зникла з інформаційного простору. І з'явилася вона лише через 7 місяців.

Після 2014 року знаменита українська співачка Ані Лорак стала вигнанницею на своїй батьківщині через зраду їй. Зірка оселилася в москві і понад 8 років будувала музичну кар’єру в російській федерації. Після початку повномасштабної війни на території України артистці ніби не знайшлося місця ні там, ні там, тому вона забрала свою дочку та рушила за кордон.

Звернення Ані Лорак до українців виявилося дешевим піаром
Ані Лорак повернулась до фанатів у новому образі

Одночасно артистка прийняла рішення видалитися з Instagram, що унеможливило для фанатів будь-яке відстеження діяльності зірки. Артистка засвітилася то у Вірменії, то в Австралії. Подейкували, що її фінансовий стан став дуже хитким, а коханий чоловік від неї пішов.

Ані Лорак повернулась до фанатів у новому образі

У вересні зірка гучно повернулася до москви, заявивши про це на всю країну. Також Ані Лорак створила лист-покаяння, в якому заявила, що буде творити, не дивлячись ні на що.

Прислів’я “поки гармати б’ють, муза мовчить” — це не про Кароліну. І нещодавно вона це довела. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram анонс нової відеороботи на пісню “Лабіринт”. У відеокліпі Ані Лорак постала з довжелезним волоссям до п’ят та у прозорій сукні, яка більш нагадує тканину, яку оформили стрічками.

Ані Лорак повернулась до фанатів у новому образі

Вірні шанувальники артистки були неймовірно раді її поверненню, але і не обійшлося без хвилі критики.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про ліквідацію компанії Ані Лорак в російській федерації, а також скасування її концертів у декількох європейських країнах. Співачка поки що ніяк не коментує дану інформацію. І в цілому артистка намагається уникати будь-яких прямих обговорень зі своєю публікою скандалів, які її оточують вже понад 8 років.

Схожі статті