Дружина Володимира Остапчука зняла обручку і красиво зустріла ранок без чоловіка: самотня і в шовковому халаті

Дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина заінтригувала мережу кадром у шовковому халаті. Усі деталі наші статті.

Після неймовірно гучного скандалу між Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною Оленою Войченко, у родині телеведучого, здається, не все гаразд.

Скандал між Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною

Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно
Дружина Володимира Остапчука зняла обручку

Нагадуємо, що зірка публічно звинуватив екс-дружину у тому, що вона вивезла дітей за кордон і не дає йому з ними спілкуватися. Натомість Олена дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що її екс-благовірний бреше, адже через різницю у часі вона не може серед ночі будете спадкоємців за для діалогу з їхнім батьком.

Також жінка заявила, що Володимир має проблеми психологічного характеру. Телеведучий не збирався зупинятися, тому у відповідь звинуватив Войченко у тому, що вона є членом родини-мафії. І все б нічого, але після цього Христина покинула свого чоловіка та відпочиває наодинці.

Дружина Володимира Остапчука зняла обручку

Фанати помічають, що на руці у жінки немає обручки, вона проводить час одна, ніяким чином не підтримує зв’язок з Володимиром публічно і ніяк не коментує чутки.

Ба більше, 15 жовтня пара святкувала річницю весілля. Але обидва не сповістили про це своїх підписників, як це робили раніше, не пригадували, як вступили у шлюб і не привітали одне одного привселюдно.

А нещодавно Христина підлила олії у вогонь, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію в шовковому халаті, без обручки та з бокалом у руці.

Дружина Володимира Остапчука зняла обручку

Вочевидь, жінка релаксує і не збирається нервувати з приводу того, які плітки точаться навколо її шлюбу.

Нагадуємо, що раніше Олена Войченко звинувачувала Христину у тому, що вона стала коханкою Володимира та увела чоловіка з родини.

Схожі статті