Налчаджиоглу більше не підтримує? Ані Лорак не може покинути будинок в москві: “Мама, яка з дитиною працює”

Відома російська співачка Ані Лорак досі інтригує публіку своїм ставленням до війни та роботи в російській федерації. Однак, шанувальники артистки знайшли для неї виправдання.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак наштовхнулася на найбільший хейт у своєму житті. Через це артистці довелося видалити свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та зникнути з інформаційного простору на півроку.

Ані Лорак не може покинути будинок в москві

Ані Лорак не може покинути будинок в москві

Українці досі пам’ятають, як 8 років тому Ані Лорак підтримала анексію Криму, переїхала до російської федерації і зараз активно критикують її за те, що вона залишається проживати в москві. Налагодити стосунки з аудиторією не допоміг навіть лист-покаяння, в якому Лорак заявила, що не хоче влізати в політику і просто бажає творити.

Однак, у співачки є велика фанатська база. І справжні шанувальники артистки готові захищати її, що б не було. Зокрема під останньою публікацією, в якій зірка презентувала свій новий кліп на пісню “Лабіринт”, окрім критики можна помітити коментарі з виправданням щодо поведінки Лорак.

Так, деякі користувачі вважають, що насправді Ані залишилася без вибору. Мовляв, самотня матір з маленькою дитиною не може дозволити собі патріотизм, адже має подбати про свою сім’ю.

Ані Лорак не може покинути будинок в москві

Варто відмітити, що у Ані є розкішний особняк у Підмосков’ї, який вона придбала після скандалу в Україні. Маєток має три поверхи і зовні виглядає дуже розкішно.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак забрала дитину та покинула росію. Софія опинилася разом зі своїм батьком в Туреччині, а де знаходилася співачка нині невідомо.

Чи допомагає Мурат родині Лорак ніколи не розповідала. Відомо, що у мирний час Надчаджиоглу кожного дня розмовляв зі своєю донечкою по відеозв’язку, і інколи мав можливість з нею побачитися особисто, так як вони жили в різних країнах.

Схожі статті