40-річний Влад Яма підкреслив пронизливий погляд стрілками і накладними віями і показав свій вигляд з США

Відомий український хореограф ніколи не боявся експериментувати та з'являвся на вітчизняному телебаченні у дуже різних образах. Нещодавно він згадав один з них.

Через декілька місяців після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що знаменитий український хореограф Влад Яма знаходиться разом зі своєю сім’єю в Сполучених Штатах Америки. За словами зірки, йому вдалося покинути кордони ще до того, як їх закрили для чоловіків.

Влад Яма показав свій вигляд з США

Спочатку Влад не поширював інформацію про те, що знаходиться за океаном, та згодом дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснив, чим займається та живе.

На даний момент влада задіяний у благочинних проектах, головною метою яких є збір коштів на потреба України. У публікаціях на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram хореограф або показує, як саме допомагає своїй батьківщині, або згадує минулі часи.

Влад Яма показав свій вигляд з США

Так, нещодавно його підписники мали можливість пригадати, як Влад виглядав, коли спробував перевтілитися у Джамалу. Я оприлюднив скріншот статті, в якій ішлося про хореографа, що не побоявся спробувати на собі жіночий образ.

Варто відмітити, що у кадрі Влад має досить щільгий сценічний макіяж на обличчі. Зірці зробили класичні стрілки, макіяж повік, додали накладні вії і не пошкодували червоної помади. Разом з густою бородою вигляд вийшов доволі еклектичним. А от лисину артиста приховали за тюрбаном.

Нагадуємо, що незадовго до війни Влад Яма перебував у подорожі до Сполучених Штатів. Разом з дружиною Лілією та сином Леоном він повернувся в Україну за декілька тижнів до російського наступу, а після 24 лютого припинив показувати користувачам своє життя. Навіть зараз Влад утримуються від контенту, який надав би хоча б мінімальну інформацію про те, як зараз живе зіркова родина.

Схожі статті