Що стало з переможцем “Євробачення-2009” Олександром Рибаком і як він зараз виглядає: згубив свій талант

Олександр Рибак став справжнім відкриттям Євробачення: молодий скрипаль з чарівним голосом зачарував всіх. Та згодом слава виконавця почала його полишати, а сам зник з медійного простору. Що сталося зі знаменитістю?

Популярний виконавець Олександр Рибак за дуже короткий час став улюбленцем публіки. На Євробаченні він набрав рекордну суму балів, а його пісня “Fairytale” враз зайняла місце головного хіта року та розійшлася на рінгтони мобільних телефонів.

Проте, згодом популярності у зірки ставало все менше. Він рідше почав з’являтися у чартах, випускати нові треки та приходити на інтерв’ю. Багато хто вирішив, що артист просто втомився від уваги, але все виявилося складніше.

Куди зник Олександр Рибак?

Що стало з переможцем Євробачення-2009 Олександром Рибаком

Зірка норвезького скрипаля почала згасати так само швидко, як і запалилася. Лише цього року Олександр відважився зізнатися, що насправді мав схильність до вживання аптечних засобів, які допомагають подолати депресію. До всього цього популярний чоловік намагався пігулками регулювати свій сон.

“Це торкнулося не тільки мого мозку, але і відбилося на м’язах, шлунку і загальному стані організму”, — прокоментував свій стан артист.

Також він зазначив, що такий спосіб життя призводив також до погіршення стосунків з оточуючими. Саме тому Рибак вирішив розірвати це коло проблем та взятися за своє здоров’я. Переможець Євробачення дуже серйозно поставився до своєї аптечної пристрасті і відправився до спеціалістів у Штати.

Що стало з переможцем Євробачення-2009 Олександром Рибаком

Нині у співака зовсім інші, екологічні методи для поліпшення сну та настрою. Він грає на музичних інструментах, зокрема на піаніно, допоки не відчує приємну втому. Знаменитість вважає, що кожен може знайти свій здоровий спосіб заспокоїти нервову систему та покращити самопочуття.

Нагадаємо, що Олександр має білоруське походження, але у дитинстві його перевезли до Норвегії, де, власне, він і навчився музиці, закінчив консерваторію. Разом з батьком працював у мюзиклі.

Схожі статті