Єфросініна показала, як зворушливо відсвяткувала річницю шлюбу з чоловіком: “Запізнилися, але це дрібниці”

Українська телеведуча вже багато років заміжня та щаслива жінка. В цьому році шлюбу Єфросsніної виповнилось 19 років, але відсвяткували вони з чоловіком нову дату із запізненням на цілий місяць.

Пара змогла втримати свої стосунки протягом 19-ти років, насправді в наших реаліях – це досягнення та велика рідкість. Звісно У Маші й Тимура не завжди було все ідеально. Був важкий період, коли телеведуча мала маніакальне бажання бути у всіх можливих проєктах і фактично ночувала на знімальних майданчиках. Тимур же в свою чергу намагався зрозуміти та підлаштуватися під шалений режим зіркової дружини.

Проте з часом Маша й сама помітила, що крім дитини вони втратили все спільне і зрозуміла, що цю проблему потрібно починати вирішувати з себе. Маша відмовилась від багатьох проєктів та почала планувати свій час згідно з її пріоритетами. І згодом стосунки вийшли на новий рівень і у родині народився ще й хлопчик, якого назвали Саша.

Тож, заради збереження гармонійних стосунків, потрібно працювати над ним вдвох і розмовляти, одразу обговорювати всі проблеми, а не замовчувати їх до останнього моменту, поки бомба всередині не розірветься. Та зараз, на щастя, Тимур та Марія живуть у повному взаєморозумінні й коханні.

Нещодавно Єфросініна поділилась зворушливими кадрами зі святкування 19-ї річниці шлюбу, але з запізненням. Ніхто не забув про свято, просто Марія тривалий час перебувала за кордоном і лише нещодавно з’явилась можливість зробити свято для двох та ніжно покружляти в танці під пісні гурту  “Океан Ельзи”. Та 20-ту річницю подружжя хоче святкувати вже в мирному Києві з друзями та родичами та без запізнень.

Маша насправді дуже вдячна Тимуру й долі за те, що їх родина змогла подолати важкі часи та возз’єднатися і дорости до нових, більш комфортних для обох партнерів стосунків.

Схожі статті