33-річна Ксенія Мішина відрізала розкішне волосся та вразила іміджем: темним чубчиком закрила широкий лоб

Популярна зірка українського телебачення Ксенія Мішина раптово з'явилася у мережі у новому амплуа. Спливли фото знаменитості із новою зачіскою. Подивіться, наскільки акторці пасує чубчик.

Ксенія Мішина за короткий час стала однією з найпопулярніших акторок Україні та затребуваних артисток. Її запрошували у проєкт “Танці з зірками”, “Холостячка” та “Україна має талант”. Всюди знаменитість була у центрі уваги.

Нині вона стала справжньою зіркою мережі, адже активно веде блог та дивує прихильників новими світлинами. Вона демонструє всю витонченість свого характеру і навчає фанатів осмисленності та усвідомленому способу життя. Постать артистки дуже надихає оточуючих і нещодавно в Інстаграмі фотохудожниця показала новий спосіб обробки світлини, де повністю змінила імідж Ксенії. Мішиній зробили яскравий макіяж та додали чубчик. Просто кардинальне перевтілення, як тотально омолодило зірку та додало їй родзинки.

Ксенія Мішина відрізала розкішне волосся

Втім, сама акторка не схильна до трансформацій своєї зовнішності. Вона вже кілька років носить довге по пояс волосся, працює над своєю фігурою та використовує мінімум косметики. До речі, психологи стверджують, що це пряма ознака сильної психіки і міцного характеру.

Ксенія Мішина була в гостях у чоловіка в одному рушнику
Ксенія Мішина відрізала розкішне волосся

Дійсно, з чим чим, а силою волі та думки Ксенії поталанило. Всі помітили, яка це вольова жінка, коли зірка взяла участь у “Холостячці”. Вся Україна дізналася, що знаменитість сама, без допомоги чоловіка ставить на ноги свого єдиного сина. Заради щастя дитини вона не цурається роботи над багатьма проєктами та готова зробити все, аби у Платона все було у житті.

Нагадаємо, що Мішина тривалий час була у стосунках з Олександром Еллетом. З переможцем реаліті СТБ вона їздила на відпочинок, познайомилася з його дочкою та вже навіть була готова до заміжжя з ним. Втім, стосунки так і не склалися. Нині пара навіть не згадує один про одного, а сама Ксенія неодноразово говорила, що омріяного щастя ці стосунки їй не принесли.

Схожі статті