Маша Єфросініна, Лілія Ребрик та інші зірки продемонстрували, як поєднувати базові кольори цієї осені та зими

Правильний відтінок – запорука вдалого образу. Тому стилісти на кожний новий сезон розроблять окрему палітру модних кольорів та продемонструють їх на моделях або на зірках.

Отже, колір насправді має дуже велике значення для кожного образу, а також треба враховувати який у вас типаж. Тобто світленька ви або темненька, брати у рахунок колір ваших очей та навіть укладку, яка буде у вас сьогодні. Тож, якщо ви вирішили оновити гардероб цієї осені чи зими, ця стаття точно для вас.

Поєднання чорного і білого

Ксенія Мішина демонструє поєднання чорного з білим
Ксенія Мішина демонструє поєднання чорного з білим

Чорний і білий кольори вважаються класичними загалом та базовими у гардеробі. Вони універсальні, оскільки пасують і один до одного і до яскравих кольорів, особливо чорний.

Але цієї осені актуальна база. Тому можна придбати біле пальто або куртку та чорне взуття та сумку, буде гармонійне поєднання у скандинавському стилі. Ці обидва кольори зручні тим, що вони не вимагають від вас контролювати насиченість їх кольору. Тому, це поєднання ідеальне.

Сірий колір

Маша Єфросініна демонструє сірий колір
Маша Єфросініна демонструє сірий колір

Сірий – класика зими та мода осені. Цей колір також є базою, він спокійний, красивий, гармонійний та також, його можна поєднати з будь-яким яскравим кольором, які також будуть модними в цьому сезоні. Але якщо ми говоримо про базу, то сірий чудово поєднується з чорним. Оскільки глибина чорного кольору перекриває ніжність сірого і ваш образ одразу стає класичним та витонченим.

Бежевий та кемел

Лілія Ребрик одягла білий з бежевим
Лілія Ребрик одягла білий з бежевим

Беж – це точно про осінь. Бежевий колір пасує майже всім, єдина умова – правильне поєднання. До найспокійнішого та найневимушенішого бежевого чудово підходить білий та чорний кольори. Чорний робить образ більш серйозним та виразним, а от білий дозволить підкреслити ніжність та легкість.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.