Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур: від кого народила, хто хрестив сина і з ким живе зараз

Алла Мазур — популярна ведуча, яка цікавить прихильників не лише своїми досягненнями на телебаченні, а й особистим життям. Хто є для ведучої головним чоловіком та чому вона вирішила тримати інтригу щодо стосунків?

Знаменита зірка українського телебачення Алла Мазур завжди збирала захоплені погляди протилежної статі. Яскрава та елегантна ведуча багато років була головною персоною телеканалу “1+1”, чиє особисте життя активно обговорювали. Досі великою загадкою лишається її шлюбні стосунки, які кумирка мільйонів ретельно приховує.

Алла Мазур розповіла про батька сина Артема
Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур

Алла дає всім зрозуміти, що одним з головних чоловіків у її житті є синочок Артем, який, бувши ще зовсім маленьким, став справжньою підтримкою та опорою у важкі дні боротьби з онкологією. Він не злякався того складного шляху, який довелося пройти разом з ненькою. Хлопець дуже сильно любить маму та ніжно до неї ставиться. Зараз він активно розвивається, до війни ходив з мамою навіть на інтерв’ю. Та нині ведуча про нього публічно воліє не говорити.

Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур

Ключову роль у житті знаменитості також зіграв і батько Тьоми. Алла не раз говорила, що чоловік — не політик і не олігарх, але ставати публічною особою він не збирається. Мазур аргументувала це тим, що не хоче розповідати про обранця з тієї причини, що темі її заміжжя дуже багато приділяли уваги медійники, а робити з цього сенсацію вона не бажає.

Ще одним важливим чоловіком для зірки є її брат. Його звати Олександр і він обрав собі роботу у сфері медицини. Відомо, що саме він став хрещеним для свого племінника Тьоми. Цікаво, що церковне таїнство розкрило дуже цікаву деталь з життя дикторки. Виявляється, її родина сповідує католицизм, а тато Артема — православний вірянин. Дитину ж записали за списками імен саме західного обряду християнства.

Що відомо про головних чоловіків у житті Алли Мазур

Нагадаємо, що Алла Мазур офіційно не заміжня. Проте часто їй приписували стосунки з телевізійником Робертом Опалеником. Втім, цих знаменитостей пов’язують лише робочі стосунки.

Схожі статті