Куди і чому стрімко зник головний музичний критик країни Сергій Сосєдов: чим нині займається зірка “Х-Фактору”

Відомий музичний Критик Сергій Сосєдов, який багато років працював в Україні і був ледве не головним суддею у талант-шоу "Х-Фактор" різко зник з усіх радарів та навіть остання публікація в його instagram, була 11 вересня. Цікаво, де зараз перебуває зірка?

Сергій Сосєдов зробив собі доволі успішну кар’єру в українському шоу-бізнесі й завжди дуже позитивно висловлювався про саму країну та про її народ. Сосєдов завжди говорив, що це найкраща для життя країна і залишати її він не готовий. Тому його зникнення було дуже незрозумілим для колег та глядачів. Але все виявилось дуже просто. музичний критик повернувся до росії, звідти родом Сергій. І до речі, він працював на дві країни, як раніше це робили багато артистів.

С
Куди зник Сергій Сосєдов

Але після 24-го лютого всім довелося обирати сторону свободи, або приймати сторону люті та зла. Всі ми знаємо, що Сосєдов ніколи не відзначався спокійним характером. Тому, він обрав агресивну росію і вмить відмовився від своїх позитивних слів на адресу України. Міг би й промовчати, але він почав критикувати все українське – це низько, але вибір завжди за людиною.

Тож зник критик саме тому. що знову переїхав до росії й тепер працює там. А от про “Х-Фактор”, який подарував йому шалену популярність, Сергій вирішив забути і ще в додаток полити брудом і своїх колишніх колег і шоу і країни та людей.

“Україна – це маленька країна, яка не має жодної незалежності і не буде мати, немає у них взагалі нічого” – висловився Сосєдов.

К
Куди зник Сергій Соседов

Тож, за останніми даними, критик повернувся до роботи телеведучого і тепер будує нову кар’єрну сходинку у рф, засуджуючи навіть своїх російських колег з холодним розумом та позицією проти війни. Так, критик засудив Галкіна, Пугачову та інших назвавши їх “Позорними артистами”. Отже, тепер ми знаємо яка ціна слів Сергія Сосєдова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.