Аліса Полякова, Нана Єфросініна та інші діти зірок, хто не зіпсував репутацію та не піддався зірковій хворобі

Діти — маленьке дзеркало батьків. Дізнайтеся, хто зі спадкоємців українських знаменитостей не піддався зірковій хворобі та не зіпсував репутацію бунтарською поведінкою. 

Коли людина стає популярною та публічною персоною, автоматично вся родина знаменитості набуває той же статус. Особливо діти зірок знаходяться під пильною увагою фанатів, оскільки існує стереотип, що діти є повним відображенням  своїх батьків і з їхньої поведінки можна багато чого зрозуміти про погоду у родині.

Деякі зіркові спадкоємці вщент зіпсували репутацію своїх батьків, пустившись “у всі тяжкі”. Але є діти знаменитостей, які навпаки не піддалися зірковій хворобі та не задерли носа.

Аліса Полякова

Оля Полякова на тлі чуток про розлучення зняла обручку
Діти зірок, хто не зіпсував репутацію батькам

Молодша донька української поп-діви та королеви ночі, Олі Полякові, зараз навчається у виховному комплексі закритого типу, який знаходиться в Англії. Цього року дівчинці виповнилося 11, але попри перехідний вік, Аліса має репутацію слухняної та чемної юної леді.

Нана Єфросініна

Маша Єфросініна з донькою
Діти зірок, хто не зіпсував репутацію батькам

Прізвище героїні говорить само за себе. Донька популярної ведучої намагається повністю уникати публічності, хоча для неї може відкритися багато дверей лише завдяки прізвищу знаменитої мами. Але, зі слів самої Маші Єфросініної, Нана при знайомстві з новими людьми скоріш за все приховає подробиці про те, ким працюють її батьки.

Наталія Горова

Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина
Діти зірок, хто не зіпсував репутацію батькам

Донька Ірини Горової, екс-дружини Потапа та української продюсерки, ніколи не була помічена за непристойною поведінкою. Дівчина вела спокійне життя, подалі від об’єктивів камер та червоних доріжок, на яких була присутня її зіркова мама. Зараз Наталія одружена за чоловіком східної крові та зізнається, що дуже щаслива у шлюбі.

Веніамін Огір

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін вперше розповів, як пережив втрату батька
Діти зірок, хто не зіпсував репутацію батькам

У свої 13 років хлопчик Веня відомий на всю країну завдяки своїй зірковій мамі, Тіні Кароль. Юнак не піддається зірковій хворобі, а старанно займається своєю освітою та уникає ситуацій, які б могли спровокувати плітки та обговорення. Веніамін навчається в Англії, а весною займався волонтерством.

Василина Доманська

Лідія Таран з дочкою
Діти зірок, хто не зіпсував репутацію батькам

Донька Лідії Таран та Андрія Доманського не пішла по стопах зірковий батьків, які то й справа вражали публіку новинами свого життя. 15-річна Василина уникає публічних заходів та займається навчанням.

Схожі статті