Як виглядає і чим займається екс-чоловік Ольги Сумської, з яким дружина Борисюка так і не обірвала зв’язки

Ольга Сумська не приховує, що Віталій Борисюк став її справжньою половинкою і саме з ним вона знайшла омріяне щастя. Втім, до цього шлюбу у неї були інші серйозні стосунки. Дізнайтеся все про колишнього обранця зірки.

Ольга Сумська. Героїня цього матеріалу захоплює прихильників не лише своєю творчістю, а й неординарним особистим життям. Вона двічі виходила заміж і першим її обранцем став Євген Паперний.

Всі бачили в них перспективну пару попри чималу різницю у віці (16 років). У 1990-му році акторка народила милому дочку Антоніну. Дівчинка увібрала у себе вроду обох батьків, а згодом виявилося, що і талант: вона пішла стопами знаменитих мами з татом та стала грати у кіно. Втім, нині з медійного простору пішла через замовчування війни в Україні.

Ольга Сумська з доньками
Як виглядає і чим займається екс-чоловік Ольги Сумської

З її батьком в Ольги певний час були складні стосунки. Річ у тім, що у тому ж 1990-му шлюб Сумської розпався. І хоча багато років по тому Євген буде розхвалювати кулінарний талант екс-коханої, її хазяйновитість, 30 років тому він просто не міг стримувати емоцій стосовно дружини.

Річ у тім, що акторка пішла від Паперного до Віталія Борисюка, який був далеко не незнайомцем для колишнього знаменитості. Є інформація, що на емоціях артист навіть міг здійняти руку на екранну Роксолану. Ніхто не вірив, що чоловік зможе вибачити зірку.

Ольга Сумська з екс-чоловіком
Як виглядає і чим займається екс-чоловік Ольги Сумської

Втім, час йшов і Євген почав по-філософськи ставитися до свого розлучення. Пройшли роки. Сумську з колишнім стали бачити на сцені у дуже цікавих ролях разом. У театрі їм випадало знову грати молодих людей, не байдужих один до одного, чиї серця прагнуть романтики.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Як виглядає і чим займається екс-чоловік Ольги Сумської

Проте, якщо в Ольги особисте життя склалося та вона знайшла свою справжню половинку, то про романи її екс-чоловіка мало що відомо.

Нагадаємо, що у кіно Євген Паперний почав зніматися у 26 років. Його фільмографія налічує і драматичні, і комедійні ролі. Дітей, окрім Антоніни, він більше ніколи не мав та не відомо, чи підтримує стосунки зараз з рідною дочкою, яка досі проживає у москві.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.