Хто з українських зірок наважився народити дітей під час війни: Бєдняков, Маремуха, Вакарчук та інші

Наважитися на народження дитини у звичний час не кожна родина може, адже купа проблем, немає власного житла, автівки, не впевнені, що буде час на дитину через купу проєктів і багато іншого. Але під час війни все змінюється і діти здаються вищою мірою щастя, адже це нове життя, яке приходить у цей важкий період не просто так. Тож, хто з зірок наважився народити у воєнний час справжніх козаків та козачок?

Андрій Бєдняков та Настя Коротка

Зіркові діти війни
Зіркові діти війни

Ця сімейна парочка з гумором вже має доньку, яка ходить у школу і попри свою зайнятість вони обидва знаходили час на виховання своєї дитини, тому наважилися на другу, але завагітніла Настя ще до війни. І в минулому місяці народила маленького козака Бєднякова. Але сам татусь на пологи не потрапив, адже він в Україні, а дружина з дітьми за кордоном.

Вікторія Маремуха

Зіркові діти війни
Зіркові діти війни

Учасниця шоу “Супермодель по-українськи” Вікторія Маремуха приєдналася до ряду тих жінок, які народили під час війни. Своєму чоловікові із Франції Луї Віка народила хлопчика і робила це в Україні, хоча заради безпеки планувала народжувати у Франції.

Святослав Вакарчук

Зіркові діти війни
Зіркові діти війни

Співак також став батьком дитини війни. Дівчина, на ім’я Євгенія Яцута народила Святославу справжню козачку Соломію. Це ім’я перекладається як мир, тож, одразу видно, що до вибору імені батьки підходили відповідально та ретельно.

Олександр Скічко

Зіркові діти війни
Зіркові діти війни

Колишній телеведучий і пародист, а нині радник голови Черкаської ОДА став батьком сміливої дівчинки Анни, яку йому народила бізнесвумен Єлизавета Юрушева. До речі, це перша спільна дитина Олександра і Лізи. А от у Юрушевої це третя дитинка, про всіх виховує Скічко і приймає як рідних.

Віра Кекелія

Зіркові діти війни
Зіркові діти війни

Учасниця шоу “Голос країни” та акторка “Жіночого кварталу” під час війни стала мамою вдруге і подарувала своєму чоловікові Роману Дуді майбутнього воїна, якого батьки назвали Матвій.

Андрій Чорновол

Зіркові діти війни
Зіркові діти війни

Телеведучий та радіоведучий Андрій Чорновол зовсім нещодавно став батьком вдруге. У ведучого народився другий відважний хлопчик, якого молоді батька назвали Айден. Чорновол дуже ретельно приховував вагітність дружини Альони, але так чекав появи малюка, який, до речі народився в Києві.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.