Тіна Кароль розповіла про виховання свого єдиного сина Веніаміна після смерті Євгена Огіра: “Даю свободу”

Тіна Кароль самостійно виховує сина Веніаміна, якого народила від свого чоловіка Євгена Огіра, та обставини життя склалися таким чином, що жінка була вимушена самостійно знаходити підхід до маленького чоловіка. А тепер, має з ним чудові відносини.

Веніамін вже досить дорослий хлопець і з ним Тіна ніколи не мала проблем, які часто трапляються між дітьми та батьками та в цьому є велика заслуга артистки, адже вона відмовилась від загальноприйнятих стандартів виховання. Тобто робила все зовсім не так, як було у її дитинстві.

Тіна Кароль розповіла про виховання сина
Тіна Кароль розповіла про виховання сина

Тож, Кароль розповіла про свої принципи виховання сина та як побудувала з ним гарні стосунки. По-перше, Кароль ніколи не сварила Веню, бо він нічого такого і не робив, а прояви творчості, на кшталт псування якихось речей, Тіна не вважала за проступок дитини, а навпаки давала можливість розвиватися в тих напрямках, які цікаві хлопчику.

Також Кароль зазначила, що вона Веніаміну ніколи, нічого не забороняла та ставилась до нього як до дорослого чоловіка. Тому її син розповідає зірковій матусі багато чого і чесно говорить про якісь негаразди у своєму житті.

Тіна Кароль розповіла про виховання сина
Тіна Кароль розповіла про виховання сина

Артистка любить дивитися з сином фільми, вони вдвох влаштовують домашній кінотеатр та обговорюють сюжет і це насправді дуже чудово, бо не кожна мама може так душевно дивитися з дитиною цікаві їй фільми чи серіали. Тож, у Кароль немає жодних проблем з сином чи його вихованням. До того ж Веня займається спортом, де потрібна дисципліна та витримка і це цілком його бажання та рішення.

А от Зараз хлопець живе в Англії в українській родині, тому з мамою бачиться не так часто, як би хотілося, але вони часто зідзвонюються та годинами розмовляють про те, що у кого відбувається. А ще Тіна зазначила, що Веня росте романтиком і його майбутній обраниці точно пощастить.

Схожі статті